Dodaj do ulubionych

Harmonet a kilogramy

IP: 62.141.240.* 28.04.05, 14:39
Drogie mamy.
Mam pytanie,czy jezeli zostało mi jescze do zrzucenia pare kilo,ajestem
dokładnie dziś 3 m-ce po porodzie,czekam na drugi okres,aby rozpocząć pigułki
Harmonet.Czy branie pigułek utrudni mi zrzucenie kilogramów przy diecie i
ćwiczeniach?czy lepiej poczekać,ąz wrócę do swojej wagi(ginekolog mi
postraszył,że bedzie mi trudno schudnąć przy pigułkach).Czy to prawda?
Zaznaczam,że nie moge sobie pozwolić teraz na kolejne dziecko.
Obserwuj wątek
    • Gość: anni Re: Harmonet a kilogramy IP: 217.11.141.* 28.04.05, 16:32
      moze tak byc
      ale nie musi
      musisz sprobowac i duzo sie ruszac
    • Gość: Ania Re: Harmonet a kilogramy IP: 62.111.139.* 28.04.05, 20:20
      Jeśli będziesz stosować dietę i ćwiczyć, to nie powinno być problemu. Powodzenia! smile
      • Gość: Barbara Re: Harmonet a kilogramy IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.04.05, 01:10
        Mialam przerwe w tabletkach,coz mialam rowniez taki okres przed tabletkami ze
        troche mi sie przytylo,jak zaczelam brac tabletki to mimo iz jadlam mniej i
        chodzilam na silownie to nie czolam ze mi znika to sadlo ktore nabralam,a wrecz
        przeciwnie,zaczelam nabierac ciala.
        Jak nie boisz sie ze zajdziesz ponownie w ciaze,to radze ci odstaw tabletki do
        czasu ja wrocisz do swojej wagi.
        Tak ja sie z mezem umowilam ze potrzebuje miesiac obfitych cwiczen i ze zejde z
        wagi,dzis mam drugi tydzien jak zrzucam wage bez tabletek i czuje sie
        swietnie,brzuch mi troche zszedl,a i po specjalnych cwiczeniach czuje mniej w
        biodrach.Moj organizm ma tak,ze szybko potafie przytyc ale i szybko zrzucic
        (coprawda troche gorzej zrzucic ale nie jest az tak fatalnie).
        Zycze powodzenia.Wiem ze kazdy organizm roznie oddzialowuje,i tak jak opisalam
        jest w moim przypadku,wszystko zalezy od ciebie.
        • nuner Re: Harmonet a kilogramy 29.04.05, 16:40
          Bralam Harmonet 3 lata i nie zaobserwowalam przybierania na wadze. Kiedy
          przechodzilam na krotka dietke (bo dluzszych nie wytrzymuje) chudlam bez
          problemu, wiec nie widze zwiazku. Z drugiej strony kazdy orgznizm jest inny i
          inaczej reaguje.
    • Gość: dziewczyna Re: Harmonet a kilogramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:07
      a ja wlasnie zaczynam brac harmonet to sa moje 1 tabletki anty i sie troszke
      boje powiem szczrze a Wy jak go oceniacie??
      • Gość: iga Re: Harmonet a kilogramy IP: *.wh12.tu / *.wh12.tu-dresden.de 02.05.05, 11:38
        ja wlasnie biore 2 opak. harmonetu, narazie nie zauwazylam dodatkowych kg,mam
        moze tylko wieczorami wiekszy apetyt niz zwykle,ale staram sie go pohamowac.tez
        sie boje przytycia,czy ktoras przytyla wiec po harmonecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka