kobiecinka 05.05.05, 09:39 Czy jest jakiś sposób, żeby zabezpieczyć się w czasie okresu do tego stopnia, żeby móc iść na basen i żeby rekiny za mną nie pływały? Nigdy nie chodzę w tym stanie na basen, ale mam sytuację wyjątkową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anni Re: Okres a basen IP: 217.11.141.* 05.05.05, 09:48 tampon i tyle nic wiecej nie przychodzi mi do glowy ale nie polecam chyba ze chcesz potem leczyc grzybki Odpowiedz Link Zgłoś
ulka32 Re: Okres a basen 05.05.05, 09:58 Co to nie możesz się wstrzymac od basenu na 3 czy 4 dni.Nie przesadzaj!To jest ochydne > ale nie polecam chyba ze chcesz potem leczyc grzybki Grzybków to można nabyć od tej z miesiączką Odpowiedz Link Zgłoś
kobiecinka Re: Okres a basen 05.05.05, 10:24 Jeszcze nie weszłam do tego basenu więc nie mów co jest oHydne, a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Okres a basen 05.05.05, 10:59 Nic nie jest ohydne. Wkładaj tampon i na basen. Tylko koniecznie go wymień jak tylko wyjdziesz z basenu. Nic za Tobą nie będzie pływało, grzybków też się nie nabawisz. Mój ginekolog nawet radzi żeby wsadzać tampon nawet gdy nie ma się okresu, po to żeby właśnie nic nie wpłynęło niepotrzebnego. Ja zawsze chodzę na basen z tamponem i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Okres a basen IP: 217.11.141.* 05.05.05, 11:03 glupi ten twoj ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Okres a basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:18 Glupia to jestes TY! Powiedz mi prosze Cie, dlaczego w takim razie na reklamie tamponow dziewczyna wskakuje do basenu??? Por favor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Okres a basen IP: 217.11.141.* 05.05.05, 16:19 widzisz jaka mondra jestes ! wow a ja nie wiem nie ogladam reklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Okres a basen IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 11:05 Tampon przed wejściem do wody. Sprawdza się od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Okres a basen 05.05.05, 17:01 po prostu tampon.fakt ze to zalezy od siły krwawienia.zrob moze tak ze przed wejsciem na plywalnie zaloz nowy (kup ten o najwiekszej chlonnosci) i po wyjsciu go zmien.chyba nie ma szans zeby przez godzine przesiaknal.w razie czego nie idz w pierwszy i drugi dzien @. ja tamponow uzywalam na basenie nawet gdy nie mialam @,ale to dlatego ze basen byl wyjatkowo syfiaty (obowiazkowy wf) i bez tamponu zawsze lapalam jakies zapalenie. Odpowiedz Link Zgłoś