Dodaj do ulubionych

Bol piersi....

IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 18.05.05, 18:51
Prosze bardzo o pomoc....od 2 dni mam nabrzmiala lewa piers i bardzo
obolala..nie uderzylam sie w nia na pewno, po prostu rano wstalam juz z bolem,
okres mialam ponad tydzien temu, zaznaczam ,ze nigdy nie bralam zadnych
hormonow, doradzcie mi co to moze byc, prosze o pomoc..jestem bardzo zalamana,
przeczytalam watek obok i wywnioskowalam ze wizyta u doktora chyba jest
nieunikniona, do jakiego lekarza powinnam isc?..domowego czy specjalisty?..a
moze wlasnymi domowymi srodkami najpierw leczyc??..jakies oklady ale z
czego?..Jestem strasznym laikiem jesli chodzi o choroby , dotychczas oprocz
kilku skaleczen nic mi nie dolegalo,ze mam lat 45..czekam na odpowiedz od Was
i z gory bardzo dziekuje..pomozcie mi!!
pozdrawiam serdecznie...zrozpaczona..
Obserwuj wątek
    • Gość: zaneta Re: Bol piersi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:37
      Wybacz, ale w tym wieku coś sie jednak o zdrowiu powinno wiedzieć. Szczególnie
      to, ze nikt ci wirtualnie nie postawi diagnozy. A czy kiedykolwiek w ogóle
      badałaś piersi?
      • Gość: zrozpaczona Re: Bol piersi.... IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 18.05.05, 20:03
        czesc Zaneta, piszac o swojej nieznajomosci chorob mialam na mysli ze jak do tej
        pory ( odpukac) nie chorowalam i co za tym idzie chorobami nie interesowalam
        sie..piersi badalam juz 2 razy ostatnio 2 lata temu i wyniki byly dobre. Wiem
        ,ze nikt nie zdiagnozuje moich objawow ale przeciez to forum chyba po to jest
        aby zadawac pytania i otrzymywac odpowiedzi, prawda?>..Zauwazylam ,ze tutaj
        odpisuja mile lekarki ,ktore mam nadzieje ze i na moj post zerkna??smilea moze
        kobiety z takimi samymi dolegliwosciami napisza do jakiego lekarza skierowaly
        swoje pierwsze kroki?.
        BTW..dziekuje zaneta za odpowiedz i pozdrawiam..
        • pszczolaasia Re: Bol piersi.... 18.05.05, 20:15
          ja do ginekologa poszłabym, mialam podobny problem i poszlam do niego,
          dostałam "mastodynanon" czy jakoś tak i przeszło. powodzenia.
          • Gość: zrozpaczona Re: Bol piersi.... IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 18.05.05, 23:13
            dziekuje pszczolaasiu za odpowiedzwink)..chyba tak zrobie i pojde do
            ginekologa...czy lekarz powiedzial ci co bylo powodem tego obrzeku i bolu?..
            bardzo prosze aby jeszcze ktos cos na ten temat napisal..z gory bardzo dziekuje
            i pozdrawiam
            • Gość: sue27 Re: Bol piersi.... IP: *.chello.pl 19.05.05, 15:18
              Miałam podobne objawy w sierpniu ub roku, bol, utrzymujaca sie opuchlizna i
              kłucie w prawej piersi, mimo przerazenia zdobylam sie na wizyte u lekarza,
              skierowano mnie na usg, ktore wykazało geste ugruczołowienie sutka - stan ponoc
              normalny u mlodych kobiet.Nie boj sie i idz jak najszybciej do lekarza, a
              odetchniesz z ulgą smile pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka