Dodaj do ulubionych

Co mi jest?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:41
Okres spoznia mi sie juz prawie tydzien. Do tego dziwny mleczny sluz i
zawroty glowy. Robilam test i wyszedl negatywnie. Czy mimo to moge byc w
ciazy? Pewnie sie wybiore do ginekologa ale chcialam sie nieco psychicznie
przygotowac.
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Co mi jest? 15.06.05, 22:00
      Zrób beta hcg z krwi, jeśli to ciąża, to powinno ją być widać.
      Mleczny śluz może być wydzieliną fizjologiczną, jeśli nie ma innych objawów typu
      ból czy swędzenie, to wszystko powinno być ok.
      A o zawrotach głowy z lekarzem ZAWSZE warto pogadać. Nie odchudzałaś się jakims
      wynalazkiem typu dieta -500 kalorii?

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
      • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:13
        Nie nic z tych rzeczy. Daleko mi do odchudzania bo jestem bardzo szczupla. Nie
        odczuwam tez zadnego swedzenia ani nic takiego. Martwi mnie to ze tak dlugo nie
        dostalam okresu. Zawroty moga byc spowodowane tez niskim cisnieniem (bardzo
        jestem na to wrazliwa) ale co z tym okresem????!!! sad
        • Gość: ela Re: Co mi jest? IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.05, 20:16
          Może owulacja się przesunęła?
          A może to cykl bezowulacyjny?
          • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:54
            Problem w tym ze prowadzilam obserwacje i z wykresu wynika ze owulacja byla.
            Moze tylko o tyle dziwna ze w tym czasie mialam plamienia takie brazowawe sad
            Juz mi sie tak kiedys zdarzylo ale dawno totez sie tym specjalnie nie przejelam
            ale teraz jak tak dlugo nie mam @ zastanawiam sie czy moze te plamienia nie
            maja jakiegos zwiazku.
            • Gość: ela Re: Co mi jest? IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.05, 21:31
              Jeśli masz wykres, to co z temperaturą?
              • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:44
                Trudno stwierdzic bo mialam duzo zaklocen. Ale juz mysle ze sie sprawa
                wyjasnila. Wlasnie wrocilam od ginekologa. Ciazy nie stwierdzono. uffff jaka
                ulga... Podobno dopiero zaczynam jajeczkowac (a to jest juz 39 dzien
                cyklu??!!!! ) Mam jesc Duphaston. Jezu ale mi sie wszystko rozregulowalo!
                • Gość: ela Re: Co mi jest? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.05, 21:08
                  > Podobno dopiero zaczynam jajeczkowac (a to jest juz 39 dzien
                  > cyklu??!!!! )

Bywa smile
    • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:00
      Teraz to ja juz na prawde nic z tego nie rozumiem. Dzis dostalam @ ?!?!?! Moze
      tak byc ze rownoczesnie mam i okres i jajeczkowanie? W takiej sytuacji to
      chyba nie bede brala tego Duphastonu. Powiedzcie co wy na to. Moze ktoras z was
      miala podobne doswiadczenia?
      • lilith76 Re: Co mi jest? 18.06.05, 12:19
        może to być krwawienie owulacyjne.
        mógł to być cykl bezowulacyjny (dlatego tak się wydłużył) - każda kobieta ma taki raz na jakiś czas.
        Duphastonu chyba już nie musisz brac.
        • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:30
          Dzieki smilesmilesmile
          Nie bede brala Duphastonu. Jest jeszcze jedna sprawa. Mam ostatnio ogromna
          ochote na seks smile A dzieje sie tak u mnie zawsze w okresie jajeczkowania, no i
          w czasie okresu. Teraz to juz nie wiem jak traktowac to krwawienie. Czy jest
          ryzyko zajscia w ciaze wlasnie teraz? hmmm....
          • downtown_train Re: Co mi jest? 18.06.05, 14:47
            bierzesz tabletki anty ???
            • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:48
              Nie biore pigulek. Stosuje metode objawowo-termiczna ale w tym cyklu moj
              organizm szaleje; temperatura skakala jak szalona (jednego dnia mialam nawet
              38,5 o stalej porze mierzenia; bez zadnych stresow ?!!?).
      • Gość: ela Re: Co mi jest? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 16:22
        Miałam krwawienie owulacyjne 3 razy w życiu.
        To takie coś: free.med.pl/wrochna/nietyp.htm#kw_srod
        27-31 dc - krwawienie (nie okres, bo w fazie temp. niższych!), po drodze
        owulacja, potem poowulacyjny skok temp., który utrzymał się do 43dc.

Przy okazji - osoba, która nie mierzy t. i która współżyje w czasie okresu
        w celach anty mogłaby zajść w ciążę, bo nie odróżni krwawienia ow. od
        miesiaczki (tu jest nawet w typowym terminie).
        • Gość: perika Re: Co mi jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:50
          Ela jestes the best!!! Dzieki za te wszystkie podpowiedzi i rady. Dzieki Tobie
          dowiedzialam sie ze istnieje cos takiego jak krwawienie owulacyjne. Tym
          uwazniej teraz bede siebie obserwowac. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka