basia0212 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 08.03.09, 17:58 no tak... a jak się mieszka w małym miasteczku i szkoda lub nie ma kasy by w sumie z błahym problemem lecieć do prywatnego aczkolwiek dobrego lekarza,to się idzie do jedynego jaki w przychodni przyjmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jigga1987 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.03.09, 10:46 W Lublinie polecam doktora Jakiela. Jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Siedlce, Warszawa IP: 88.220.105.* 31.03.09, 14:46 Najlepszym ginekologiem jakiego znam - a byłam już u wielu - jest dr Józef Fąk z Siedlec. Warto do niego jeżdzić, nawet z Warszawy, zwłaszcza jeśli sprawa jest problemowa a nie standardowa. Polecam opinie na jego temat m.in. pod linkiem: www.znanylekarz.pl/lekarz-17781-dr-jozef-fak-ginekolog-siedlce.php Odpowiedz Link Zgłoś
marta.malinowska Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 31.03.09, 19:03 Jak napisałam tu na forum na temat ginekologu, którego polecam, to wątek został przesunięty na "oślą łaczke" . Dziwne to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catalina Re: Bytom IP: *.chello.pl 24.04.09, 10:03 Dr Bodzek - wspaniały lekarz. Przyjmuje w prywatnej Sigmie i pracuje w szpitalu na Batorego. Nie przesadzę jak napiszę, że uratował mi życie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mia44 Bydgoszcz- dr Senterkiewicz 26.05.09, 22:25 Pani dr Senterkiewicz- za podejście do pacjentek, poczucie humoru i pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalila Re: Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 19:31 A czy któraś z Was jest może z Poznania i może polecić kogoś miłego i przede wszystkim delikatnego? Osobiście odradzam dr Aleksandrę Szczęśniak-Chmielecką... Byłam u tej pani kilka razy, nigdy się do mnie nie uśmiechnęła, w trakcie cytologii wyłam z bólu. Po roku zgodnie z zaleceniami zgłosiłam się na kolejną, licząc że tym razem będzie lepiej, ale po kilku próbach wprowadzenia głębiej wziernika zrezygnowałam z badania, pani doktor była bardzo niedelikatna Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 dr Krzysztof Iwanier Grudziądz 28.08.09, 14:12 byłam w życiu pewnie u ponad 20 ginekologów i to jeden z najlepszych polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga Re: dr Krzysztof Iwanier Grudziądz IP: 46.77.11.* 07.02.12, 14:38 ja niestety nie polecam dr iwaniera gdyz nie otoczyl opieka tak jak powinien i tylko kasa sie liczyla dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironwomen Re: Poznań IP: *.centertel.pl 31.05.13, 22:32 Z Poznania polecam dr Ożarzewską-wspaniała kobieta, bardzo delikatna podczas badania, dobrze leczy. Jestem bardzo zadowolona z jej usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimini Re: Poznań IP: *.centertel.pl 15.07.13, 22:17 też polecam dr Ożarzewską, leczę się u niej od samego początku i jestem bardzo zadwolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumdum Re: Poznań IP: *.centertel.pl 10.06.13, 14:51 polecam dr Stępniewskiego, delikatniejszy niż niejedna kobieta do której chodziłam, do tego bardzo sympatyczny i uprzejmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Poznań IP: *.centertel.pl 08.07.13, 22:16 też chodzę do Stępniewskiego i jestem bardzo zadowolona, super lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikaznika Re: Poznań IP: *.centertel.pl 10.07.13, 19:25 zgadzam się, potwierdza się to co zawsze mówiła moja mama, że jak do ginekologa to do mężczyzny bo są o wiele lepsi i faktycznie chodziłam do wielu lekarek kobiet ale nie mogłam się wyleczyć, w końcu poszłam do dr Stępniewskiego i w końcu pozbyłam się problemu Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 31.08.09, 13:18 Ja polecam dr. Pazio. I chociaż przemiał u niego jest niemiłosierny, tych kobiet jest multum, opóźnienia, to jednak polecam. Prowadziłam u niego obydwie ciążę, ufałam mu, na każdej wizycie widziałam swoje maleństwa. Kiedy działo się coś złego zawsze przyjął. Lecęe się u niego ponad 15 lat i nigdy mnie nie zawiódł. I nawet kiedy wnerwiało mnie to czekanie i zapisywałam sie do innego lekarza to i tak w konsekwencji zawsze wracam do Pazia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia 29 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 12:21 Ja polecam w krakowie Pania mamak. jest bardzo dobra jesli minusy nie przeszkadzają. jest droga, wybiera osoby dla których jest miła, wtedy jest bardzo miła, dla mnie zawsze! i długo sie czeka jesli nie jest sie zapisanym jako pierwszym. Ale jako fachowiec jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kmmka warszawa: dr Anna Cyganek 22.01.10, 16:18 Pani doktor Cyganek opiekuje się mną od 10 lat - bardzo kompetentna, dyskretna. Czuję się absolutnie bezpieczna pod jej opieką. Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniunabartka DR Melaniuk W-wa enelMed 15.06.10, 22:29 POLECAM GORĄCO!!GINEKOLOG ENDOKRYNOLOG!! PROWADZILA MI CIĄŻE, SUPER BABECZKA, DOKŁADNA, PRECYZYJNA Odpowiedz Link Zgłoś
nita30 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 18.08.10, 13:07 Polecam w Łodzi Amera Houli. Super gość, z wyczuciem i skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina882 Dr Rafał Iwaszko- Słupsk 13.12.10, 16:36 Dr Rafał Iwaszko- Słupsk. Świetny lekarz,kompetentny, indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki, dokładny i przy tym bardzo sympatyczny Człowiek z dużym serduchem Na prawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Płock IP: *.plock.mm.pl 15.12.10, 19:26 dr Sławomir Artymiak Kompetentny, sympatyczny, cierpliwy. Zawsze denerwowałam się przed wizytą u ginekologa. Przechodziłam stres że muszę paradować z gołym tyłkiem po gabinecie. A teraz nic. Spokój, luz. Pan dr wysłuchał mnie i zaproponował leczenie, które zaczyna przynosić oczekiwane efekty. Nie zbywa mnie. Opowiada o każdej czynności i tłumaczy co i jak. Jestem bardzo zadowolona i żałuję, że tak długo zwlekałam z decyzją o zmianie lekarza. Pan doktor przyjmuję tylko prywatnie, ale wart jest tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 16:10 > dr Sławomir Artymiak > Kompetentny, sympatyczny, cierpliwy. czy to ten pan dr który życzy sobie aby do USG pacjentka rozbierała się (całkowicie) do naga..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Płock IP: *.plock.mm.pl 16.12.10, 19:00 Gość portalu: mexicana napisał(a): > czy to ten pan dr który życzy sobie aby do USG pacjentka rozbierała się (całkow > icie) do naga..? Ja się całkowicie do naga nie rozbieram. Z resztą usg przez majtki ci nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meganm Poznań dr Natalia Fischer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:05 Ja gorąco zachęcam do wizyt u Pani dr Natalii Fischer. To przemiła i bardzo kompetentna osoba. Jest bardzo rzeczowa i zawsze pod telefonem. Teraz prowadzi moja drugą ciążę i naprawde mam do nie zaufanie, bo jak coś mnie niepokoi to zawsze mogę do niej zadzwonic, pojechać i wszystko ma pod kontrola Wg mnie bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludmila Re: Poznań dr Natalia Fischer IP: 83.238.241.* 10.02.11, 16:14 A czy Pani dr przyjmuje gdzieś na terenie Poznania w ramach NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meganm Re: Poznań dr Natalia Fischer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 18:36 szczerze mówiąc to nie mam pojecia....ja do niej chodze do Kliniki Promienistej. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_6 Re: Poznań dr Natalia Fischer 19.11.14, 19:46 Jestem wdzięczna Pani Natali Fischer za prawdziwą pomoc. Dzięki swojej wiedzy, inteligencji i życzliwości sprawiła, że uniknęłam najbardziej inwazyjnych metod leczenia (u innych lekarzy - "jedynych metod ! "). Szacunek do pacjenta i empatia to rzadko spotykane postawy u lekarzy, a u Pani Natali Fischer to norma... Dzięki temu buduje partnerską relację i budzi prawdziwe zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana Re: Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 14:28 >Z resztą usg przez majtki ci nie zrobi > nie o tym mówię > Ja się całkowicie do naga nie rozbieram. widocznie nie jest zainteresowany.. i nie proponuje Nie widzę po prostu powodu aby przy usg przezpochwowym pacjentka leżała goła jak święty turecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Chcialabym zapytać się czy próbowaliście soku NONI IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 23:04 Witam Chcialabym poinformować że spróbowalam sok NONI bo mial dzialać na mój uklad nerwowy. Ale się zdziwilam bo pomógl mi też gdy mialam bóle mensruacyjne. Jeżeli macie trądzik to pomoże, pomaga także gdy ktoś ma liszaj. naprawdę nie przesadzam. Kupilam jedną butelkę na spróbowanie i już kupować będę przez caly czas. Piszę ponieważ może ktoś zamówi sobie taką buteleczkę i spróbuje, tylko jeżeli ktoś ma chorobę przewleklą to skutki picia są po 3- 4 miesiącach. Ja kupowalam od Pani Marty podam email: europa1985@vp.pl ta Pani udzieli więcej informacji o tym soku. Pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Dr Kubiak Konin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 16:25 Jeżeli chodzi o okolice Poznania, a dokładnie Konin to jednym z lepszych specjalistów jest dr Kubiak. Oprócz tego, że po prostu jest profesjonalistą, to dodatkowo też ma świetne podejście do pacjentek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika LUBLIN kto??? IP: *.nplay.net.pl 17.02.12, 12:46 Kto w Lublinie do prowadzenia ciązy- najlepiej ze szpitala na Kraśnickich, najlepiej jakby przyjmowal na NFz.jak niena nfz to trudno ale polećcie kompetentnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
olaskwarka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.02.12, 17:42 Witam, jestem studentką SGH warszawie i piszę pracę licencjacką na temat popularności kołder i poduszek jedwabnych w Polsce. Do mojej pracy potrzebuję waszej pomocy! Proszę o pomoc przy wypełnianiu ankiety - zajmie to około 3 min i jest całkiem przyjemne Link do ankiety: www.surveygizmo.com/s3/787635/Ko-dry-i-poduszki Z góry dziękuję! Każda ankieta przybliża mnie do sukcesu, jakim będzie napisanie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc żal IP: *.nplay.net.pl 19.02.12, 11:26 ja tu o lekarzu a ona o kołdrach Odpowiedz Link Zgłoś
alis1983 Gliwice - Burchaciński 13.03.12, 19:39 Poszukuję kobiet poszkodowanych przez tego lekarza. Przez niego straciłam córeczkę , żyłą zaledwie miesiąc i jeden dzień . Prokuratura umywa ręce , jak to w środowisku lekarskim ręka rękę myje , jeśli nie proces zbiorowy lub media niegdy nie przestanie " leczyć" a przez to kolejne dzieci stracą szansę na życie jakie im dajemy. Dla zainteresowanych zostawiam adres mailowy , proszę pisać i się nie bać alis1983@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pani_iz RADOM _ prof. Zbigniew Banaczek 14.03.12, 11:33 Świetny lekarz, który zdiagnozował u mnie od razu PCO wdrożył odpowiednie leczenie i mam dzięki niemu 4 miesięcznego bobasa. lekarz naprawdę zna się na swojej pracy- zleca odpowiednie badania - był ordynatorem w Szpitalu w Radomiu- POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domiskapp Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.09.12, 15:20 www.znanylekarz.pl/denis-aduku/ginekolog/warszawa Doktor Denis Aduku, wystarczy poczytać opinie Jest najlepszym ginekologiem u jakiego byłam, prowadził dwie moje ciąże i nie wyobrażam sobie innego lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.146.217.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 19:44 zdecydowanie Jakub Tomaszewski , Białystok, Parkowa 6, prywatna klinika - niestety operacje sporo kosztują, ja 2 tyg temu po usuniecia mieśniaków macicy znów żyję nadzieją na dziecko-w końcu dzieci kosztują jeśli komuś zależy na zachowaniu macicy i przede wszystkim płodności, nie żałujcie kasy! posiadanie dziecka - rzecz bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZARAŻONA MRSA gronkowiec MRSA Parkowa IP: *.bialystok.vectranet.pl 09.07.13, 22:36 WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE ostrzegam przed porodem w klinice na Parkowej. Rodziłam tam 2 miesiące temu, ja i moje maleństwo zostaliśmy zarażone GRONKOWCEM MRSA - w maju było 6 zarażeń, w lutym 3, w kwietniu 2 - o tylu mi wiadomo!!! W tej chwili zmagam się z ROPNIEM PIERSI - leczenie trwa całą wieczność, jest wyjątkowo nieprzyjemne - mam 2 straszne dziury w piersi, dodam, że przy zmianie opatrunków w szpitalu chirurdzy nie znieczulają, a grzebią w tych dziurach narzędziami, rozrywają je, "poszerzają"... płakać mi się chce... a łez już brakuje! OSTRZEGAM, dziewczyny - miejcie więcej szczęścia niż ja i spokojne, zdrowe życie - OMIJAJCIE PARKOWĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA MI Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: *.internetia.net.pl 15.10.13, 23:24 Mnie zarażono MRSA w szpitalu na warszawskiej. Po roku leczenia znowu mam CZYRAKA. Wyć mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: 91.237.136.* 19.02.14, 20:01 Prosze o kontakt do ciebie tez rodzilam na parkowek w grudniu 2012 chce porozmawiac moj mail apgrab@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: 91.237.136.* 24.02.14, 22:03 Bardzo Prosze o kontakt tez zostalam zarazona apgrab@gmail.com chce porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: *.231.21.86.koba.pl 06.03.14, 15:21 Ja mam to samo jakaś masskra(( rodziłam w styczniu 2014. A u twojego dzidizusia czym się on objawił? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptunka86 Re: gronkowiec MRSA Parkowa 18.03.14, 21:10 Ja też rodziłam w styczniu tego roku i obydwie z córcią czujemy się świetnie - przykro mi, że chorujecie, ale czy naprawdę możecie mieć pewność, że to paciorkowiec właśnie z kliniki na Parkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarażona na Parkow Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: *.231.20.242.koba.pl 19.03.14, 07:59 WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE ja również ostrzegam przed porodem w klinice na Parkowej. Rodziłam tam w styczniu 2014 i zostałam zarażona GRONKOWCEM MRSA. W tej chwili zmagam się z również ROPNIEM PIERSI((( musiałam przestać karmić maleństwo piersią. Nie dość że zapłaciłam za poród w klinice teraz muszę też ponosić wydatki przez to wszytko: antybiotyki, mleko dla dziecka, dojazdy na zmianę opatrunków i czyszczenie ran (bolesne). Nie wspomnę ile cierpienia mnie to wszytko kosztowało( Mimo super obsługi w klinice, nie polecam. Nie warte to jest późniejszego cierpienia( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: gronkowiec MRSA Parkowa IP: *.euro-net.pl 04.05.14, 21:39 Prosze skontaktuj sie ze mna na priv apgrab@gmail.com tez jestem zarazona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.181.4.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.14, 22:06 Bardzo polecam klinikę jak i poradnię .Obsługa i czystość jest na wysokim poziomie .Pan dr.Jakub Tomaszewski jest bardzo dobrym lekarzem jako jeden z wielu w Białymstoku rozpoznał chorobę z którą męczyłam się przez wiele lat a jest to endometrioza .Pozdrawiam panie doktorze.Ania W . Odpowiedz Link Zgłoś
szeptunka86 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 18.03.14, 21:12 Ja również gorąco polecam klinikę na Parkowej. Rodziłam dwa miesiące temu i jestem bardzo zadowolona, więcej szczegółów na moim blogu (mama-inaczej.blogspot.com) zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata27 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neti.gsm.pl 18.02.13, 22:53 Witam,starałam się z meżem o dzidziusia prawie dwa lata,szukałam dobrego ginekologa,który wkoncu naprawde mi pomoże i któremu zaufam.pani dr.Kassolik z Jeleniej Góry,bardzo mi pomogła,dzięki niej wiele zawdzieczam,szybko zaszłam w ciąze.Został mi jeszcze miesiac do porodu,jestem przeszczęśliwa i nie moge się doczekac kiedy wezmę swego synka w objęcia.Polecam tego ginekologa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata27 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neti.gsm.pl 18.02.13, 22:57 Dr.ginekolog Jadwiga Kassolik a poza tym jest zastepcą ordynatora w szpitalu Jelenia Góra,jeszcze raz polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziewczynaMalina Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.centertel.pl 31.05.13, 22:07 POZNAŃ dr Ożarzewska i dr Stępniewki - bardzo dobrzy lekarze, sympatyczni i delikatnie badają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia POZNAŃ dr Ożarzewska IP: *.centertel.pl 10.06.13, 14:47 jest moją lekarką od kilku lat, jestem z niej bardzo zadowolona, jest miła i konkretna, bardzo dobrze leczy i interesuje się pacjentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: POZNAŃ dr Ożarzewska IP: *.centertel.pl 24.06.13, 21:12 też chodzę do dr Ożarzewskiej i jestem bardzo zadowolona. świetna lekarka i przemiła kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: POZNAŃ dr Ożarzewska IP: *.centertel.pl 17.07.13, 22:23 potwierdzam, byłam co prawda dopiero na jednej wizycie u pani dr ale zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie i pójdę do niej jeszcze w razie potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Zabrze-Przyszowice 11.06.13, 07:20 dr Patrycja Fiegler-Rudol. ja jestem zadowolona. wcześniej pewien gliwicki lekarz opisywany tutaj jako "dobry" gdy zapytałam go o pewne badania, wyśmiał mnie, powiedział że robi się je tylko w warszawie i kosztują 5000, do tego musiałabym mieć przynajmniej 3 poronienia, a ja byłam "tylko" po dwóch. dr Patrycja skierowała mnie na nie od razu (bez mojego pytania o te badania), zrobiłam je na miejscu w szpitalu - koszt 400zł i okazało się że właśnie tam leżała przyczyna. zleca kompleksowe badania, leczy "zapobiegawczo" a nie gdy już jest za późno. To - co niektórzy mogą jej zarzucić, to że jest zbyt szybka albo może sprawiać wrażenie niedokładności przez tę szybkość, ale niektóre pacjentki oczekują wielkich dyskusji ze strony lekarza po prostu. Minusem jest też zdecydowanie cena wizyt prywatnych, 80 + 40zł usg (gdzie w standardach przeważnie usg jest wliczane w cenę), ale wychodzę z założenia, że na zdrowiu i dobru dziecka się nie oszczędza. Szkoda też, że w szpitalu pracuje tylko jeden czy 2 dni w tygodniu, do tego dość krótko. Mimo tego - ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Grodzisk Wielkopolski 11.06.13, 21:24 Katarzyna Kłak ul. Szeroka 7 62-065 Grodzisk Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marercia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.centertel.pl 12.06.13, 13:14 Bydgoszcz - Dr . Andrzej Knypiński oraz Dr. Dziedzic .. Bardzo uprzejmi i życiowi lekarze , zawsze wszystko wytłumaczą i mają bardzo przyjemne podejście do pacjentek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 78.10.79.* 19.02.14, 23:26 Dr Paweł Kołomyjec Głogów. Rewelacj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.14, 22:40 A ja polecam wam panią doktor Magdalenę Broś-Konopielko. Byłam u niej w zeszłym tygodniu, chyba w środę, na konsultacji. Takiej zwykłej profilaktycznej, jaką robi się raz na jakiś czas, ale niezmiernie dla mnie ważnej, bo niedługo planujemy z mężem drugie dziecko, więc miałam do niej masę pytań. Pani doktor na każde odpowiedziała wyczerpująco i z uśmiechem. Widać, że lubi swój zawód. A może to wiosna? W pewnym momencie poruszyłyśmy temat chorób w trakcie ciąży i wtedy okazało się, że doktor interesuje się szczególnie wpływem grypy na ciążę, a także szczepieniami w trakcie ciąży. Pamiętam jak przy pierwszym dziecku zamartwiałam się, żeby tylko nie złapać jakiegoś wirusa. Szkoda, że wtedy nie mogłam porozmawiać o tym z takim fachowcem. Może obyłoby się bez tych wszystkich stresów... Odpowiedz Link Zgłoś