apinka Dr Marek Marcyniak - Warszawa - zna ktoś??? 15.01.03, 23:57 Czy któras z Was leczyła się moze u dr. Marka Marcyniaka??? Słyszałam bardzo rónae rzeczy (złe i dobre) i nie wiem czy ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin27 Warszawa Ursus i okolice 17.03.03, 18:02 Czy mozecie polecić jakiegoś ginekologa w Ursusie? Czy któras z Was była w nowej przychodni PLUS na ul. Plutonu Torpedy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Warszawa Ursus i okolice IP: *.aster.pl 24.04.06, 13:16 Polecam dr Kardasinskiego CM Zdrowie na Kleszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
0gonia Re: Dr Marek Marcyniak - Warszawa - zna ktoś??? 21.05.13, 13:46 polecila mi doktora moja znajoma-jako fachowca-ale coz jego stosunek do mnie jako pacjentki byl "za bardzo osobisty -zdrobnialeodezwania ,troche za natarczywy wzrok,zbyt osobiste "wycieczki nie poslalabym tam swojej corki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś SIERADZ Lista dobrych ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:27 Polecam Dr S. Graczyka - na pierwszym miejscu, kompetentny, konkretny, wnikliwy , szkoda że jest ich tak niewielu w Sieradzu. Przyjmuje w Eskulapie w śr i w sb.- telefoniczna rejestracja wizyt. dr T. Błasiak - w moim odczuciu jest również dobrym specjalistą, (trafnie stawia diagnozy ( w większości przypadków) w badaniu USG dr S. Wawrzyniak - bardzo szczery, niepokorny, czasami grubiański- ale zna się na rzeczy (3 miejsce)... TAK TRZYMAĆ PANOWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julitaole Re: SIERADZ Lista dobrych ginekologów 21.07.05, 21:53 POLECAM równiez dr Zwolińską. Przyjmuje w Eskulapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goośka Re: Sieradz Lista dobrych ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:53 Polecam dr Błasiaka potrafi swietnie odpowiedziec na każde pytanie i nie wymyśla przy tym jakichs niezrozymialych pojęć. Stawiam go na pierwszym miejscu. Kiedys chodzilam do dr Kozaka i ciężko bylo mi znaleźć dobrego gina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulka82 Re: Sieradz Lista dobrych ginekologów 07.04.06, 11:28 Z czystym sumieniem potwierwierdzam, że dr Błasiak jest bardzo dobrym lekarzem. Pomógl mi bardzo przy porodzie i zawsze będę mu wdzięczna. Jeśli idziecie do niego na wizytę starajcie umówic się wcześniej czasem widać, że jest naprawdę zmęczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
grue1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.03.03, 17:16 Prosze o polecenie dobrego ginekologa z Medicoveru na Marynarkiej- przychodnia jest mi bardzo po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
onufralia Re: dr Halina Gadomska - Warszawa 26.03.03, 20:10 mnie też czeka wizyta u ginekologa, czy słyszałyście coś o dr Halinie Gadomskiej, przyjmuje w Luxmedzie na Racławickiej. pozdr..... Odpowiedz Link Zgłoś
starlette Re: Warszawa-Praga? 05.04.03, 15:20 Czy mogłbybyście polecić kogoś z Pragi Południe (ewentualnie centrum od strony Pragi) Zależy mi żeby miał gabinet z prawdziwego zdarzenia ;USG itp bo przygotowuję się do zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen7 Re: Warszawa 16.08.03, 01:44 Dziewczyny! była może któraś z Was u dr Wandy Chojnackiej na Kruczej? Jak ją oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
koraliki Warszawa - pani dr. Agata Bawor 05.04.03, 21:25 Pani dr pracuje w lecznicy ALFA i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Braniewo i Lidzbark Warminski 05.04.03, 21:56 W Braniewie najlepszym ginekologiem jest dr.Wieslaw Marzjan a w Lidzbarku Warm.doktor Witold Kozurno. Oni sa naprawde godni polecenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek30 Wrocław na łączach 25.04.03, 13:12 Ponawiam pytanie o prof.Jerzego Zalewskiego z Kliniki na ul.Dyrekcyjnej we Wrocławiu (gabinet prywatny na ul. Biskupiej 4/2), czy któraś z Was może coś o nim powiedzieć jako o specjaliście ginekologu? Bedę bardzo wdzięczna za jakikolwiek odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
eta5 WROCLAW 27.04.03, 15:06 Odradzam z calego serca drKocyłowskiego !!!!!!! teraz chodze do młodego Jarosza i nie mam zdania- taki sobie na dodatek ciężko się dostać Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa_34 Re: WROCLAW 07.02.04, 23:49 Brudas i gbur. Najpierw oglądał krocza po porodzie a chilę potem chciał nieumytym palcem badać odruch ssania u mojej kilkudniowej córeczki!!! W ostatniej chwili odepchnęłam Go. Wmawiał mi, że mam wklęsłe brodawki, że dziecko ma wadę w budowie języka...Kazał karmić butlą. Na szczęscie pomogła mi dr Wachnik od noworodków. Karmiłam 14 miesięcy bez żadnych problemów! Pielęgniarki i lekarki od dr Wachnik, żeby obejrzeć pupę dziecka myły ręce i psikały płynem dezynfekującym. Oddział Bielanowa jest nowocześnie wyposażony, ale panuje brud i syf. Taki przykład leniwym pielęgniarkom daje sam ordynator Bielanów. W nocy dwie spaly a jedna zasuwa bez wytchnienia. Nie było czystych kieliszków, to miałam wziąć brudny ze sterty oblepionych...Rodziłam w 1996, ale do dziś mam dreszcze na samo wspomnienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: WROCLAW 23.05.03, 13:51 eta5 napisała: > Odradzam z calego serca drKocyłowskiego !!!!!!! > teraz chodze do młodego Jarosza i nie mam zdania- taki sobie na dodatek ciężko > się dostać A czy mogłabys coś więcej na ten temat, tzn,dr Kocyłowskiego? Właśnie miałam zamiar do niego iść... Odpowiedz Link Zgłoś
nyska znacie kogos w Tychach? 28.04.03, 14:06 moze znacie jakiegos milego i kompetentnego ginekologa w Tychach (najlepiej kobieta)? P.S. Popieram pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_k No własnie TYCHY? 25.06.03, 13:33 DR SIRKO, ale chodziłam do niej do przychodni, przyjmowała dziewczyny do 18.roku zycia, srednio sympatyczna, ale podobno swietny fachowiec. A prywatnie kolejki, kolejki... Dr Torkowski- bardzo mily, ale nie wiem, gdzie przyjmuje?? Kiedys na os. B. A ktos inny? Bez kolejek??? Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
agaduch Re: No własnie TYCHY? 31.10.04, 10:45 Torkowski przyjmuje prywatnie w VBramie Słońca, ale nie znam go jako lekarza, po prostu mieszkam w sąsiedztwie to widzę tabliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: No własnie TYCHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:57 Dr. Torkowski przyjmuje na Dunikowskiego 31/7 Brama Słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka73 Re: No własnie TYCHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:04 Dr Zawadzka - przyjmuje w Hipokratesie na de Gaulla. Za darmo. Kolejka ok. miesiąca, stałe pacjentki przyjmuje też "od ręki" w sytuacjach awaryjnych. Kompetentna, kulturalna. Trzeba sobie przygotować listę z pytaniami, bo czasem mówi zbyt szybko i coś może umknąć. A Torkowski chodzi po szkołach średnich, niby z wykłądem edukacyjnym, a tak naprewdę robi promocję antykoncepcji i swojego gabinetu - bardzo mnie to do niego zraziło, co nie zmienia faktu, że może być dobrym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
anisia7 Re:super lekarz w W-wie!! 30.04.03, 14:51 dr.andrzej m. wincewicz .przyjmuje na hożej 34 w Warszawie.WWW.endo- gin.pl.naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinca Warszawa - dr Śmiertka 30.04.03, 19:45 Do niedawna w lecznicy eM&Ka w Al. Niepodleglosci, teraz na Pl. Inwalidow prywatnie, tel. 8390034 pn i środa po poludniu. Lecze sie u niej od 2,5 roku, zapisuje co trzeba, kieruje na badania, ciepla i serdeczna - a ostatnio zobaczylam na scianie gabinetu rekomendację TS (wiec nie tylko ja...). Odpowiedz Link Zgłoś
gabby POZNAŃ dr Natalia Fischer 05.05.03, 00:12 wcześniej widzialam, ze ktoras z Poznanianek polecała tę panią dr, ja również miałam przyjemnośc się z nią zetknąc, wspaniały lekarz, tylko, że NIESETY już nie przyjmuje na Szylinga. Teraz przyjmuje TYLKO w prywatnej klinice przy ulicy Promienistej, a ceny tam są wysokie... Ale POLECAM- równiez jej mama jest świetnym lekarzem- dr Zofia Fischer. Jeżeli któraś z Was wie, gdzie jeszcze ewentualnie obie panie pracują, bardzo proszę o info. pozdr Poznanianki. gabby Odpowiedz Link Zgłoś
magdabi Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer 12.06.03, 14:32 W klinice Swiętej Rodziny na Niegolewskich. Ja jednak o Natalii Fischer słyszałam różne komentarze, przyznaję, że w większości dobre, ale było parę mniej miłych. Dlaczego polecasz obie panie? Odpowiedz Link Zgłoś
fala9 POZNAŃ-pan Katulski z os. Rzeczypospolitej 05.08.03, 10:18 znacie go????. Jakim jest lekarzem???? Odpowiedz Link Zgłoś
baby1girl Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer 07.04.05, 13:34 Pani Dr Zofia Fischer najlepsza lekarka pod sloncem, kompetentna, z doswiadczeniem, zawsze usmiechnieta i pomocna. Natomiast jej corka... ktos sie wypowiadal tutaj w samych superlatywach... a ja powiem tak, moja siostra o malo co, nie stracila ciazy przez te lekarke... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 22:36 Cóz! Opinie bywają różne. A niektórzy umieja udawac miłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.hsd1.ma.comcast.net 30.12.06, 06:42 Natalia Fischer jest najlepszym ginekologiem pod sloncem! Polecam goraco wszystkim oczekujacym fachowej i rzetelnej opieki M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.chello.pl 03.06.08, 09:56 gorąco polecam dr natalię fisher - profesjonalistka i kompetentna osoba.miła i otwarta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.kalisz.mm.pl 09.01.07, 09:03 Jestem z Kalisza, też miałam przyjemność zetknąć się z obiema Paniami, gdy byłam w ciąży. Teraz znowu jestem i niedługo mam zamiar się tam wybrać. Niestety, z tego, co wiem, obie tylko tam pracują, ale może więcej wiedzą Poznanianki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.p5 Re:super lekarz w W-wie!!Nie taki super. 17.10.03, 10:00 Chyba nie jest taki super skoro jest na liście złych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_28 Kraków 13.05.03, 16:17 Proponuję dr A. Ludwina w Krakowie. Naprawdę swietny lekarz, nie tylko ginekolog! Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka75 Re: Kraków 29.07.03, 17:30 Czy ktos sie leczyl u doc. Krzyska albo dr Milewicza w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pru-nella okolice Wwy 03.06.03, 16:04 w tym wątku bardzo duzo warszawskich lekarzy; a moze ktoras z was zna fajnego gina do ktorego nie trzeba jezdzic az do stolicy? konkretniej - okolice pruszkowa; ewentualnie ursus. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Świętochłowice 03.06.03, 16:46 a może ktoś zna dobrego lakarza w Świętochłowicach???? Odpowiedz Link Zgłoś
mirkad Bytom 06.08.03, 14:12 Polecam dr Kozak-Darmas - przemiła, kompetentna, odpowiadająca cierpliwie na głupie )) pytania. Super przy problemach - ja miałam stan zapalny macicy po poronieniu, przeprowadziła gruntowne i skuteczne leczenie, czuje się że wie co robi. A co najważniejsze: delikatna przy badaniu, nic nie boli. Przyjmuje w Sigmie Bis ul. Batorego, w piątki, na kasę Odpowiedz Link Zgłoś
katka16 WARSZAWA 04.06.03, 13:09 Polecam dr Janowskiego z przychodni Galerii Centrum (dawne Domy Centrum). Wspaniały starszy pan, o wszystkim pamieta, zawsze jak do niego dzwonie, nieraz po 3 miesiacach pamieta co biorę i co mi dolegało, jakby miał karte przed soba. Stwarza tak fajna atmosfere ze uwielbiam do niego chodzic i wszystkim go polecam. Dodatkowym atutem, jest super gabinet, w którym jest osobna łazieneczka z kibelkiem, bidetem i umywalka, gdzie przygotowujesz sie do badania. Odpowiedz Link Zgłoś
jutta77 Re:Ginekolog w Katowicach 04.06.03, 14:54 Super pomysł. Ja mieszkam w Mysłowicach i niestety nie znalazłam tam dobrego lekarza, ale za to polecam Pana Damiana Osieckiego przyjmującego w Przychodni!!!! na ulicy Dworcowej chyba 2 lub 8 w KATOWICACH. Świetny specjalista, mądry człowiek. Pozdrawiam Jutta Odpowiedz Link Zgłoś
nusku1 Sosnowiec 10.09.03, 00:53 drogie forumowiczki ) szukam dobrego lekarza w sosnowcu, który przyjmowłby nie tylko prywatnie. Kogo mogłybyście polecić, jest to dla mnie ważne ponieważ chcę zostac mamą i naprawdę szukam dobrego i zaufanego lekarza - lekarki. Z góry dziekuję i pozdrawiam Nusku ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Sosnowiec 10.10.03, 10:23 Niestety ja znam tylko prywatnego... Najlepszy moim zdaniem - Wojciech Ficenes przyjmuje na Zwycięstwa w poniedziałki środy i piątki od 17. Uratował mnie po źle przeprowadzonym przez lekarzy jedynki czyszczeniu po poronieniu no i u niego rodziłam synka. Polecam go wszystkim, dziesiątki moich koleżanek do niego chodzi i nigdy nie słyszałam złego słowa. Ja jestem osobiście zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dola Re: Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:20 Owszem też słyszałam wiele opini na jego temat, jest bardzo sympatyczny. Ale leczyłam u niego dość długo nadżerke i niestety bezskutecznie. Inny lekarz kiedy "ją" zobaczył to stwierdził że trzeba ją wymrozić bo stan jest ciężki. Usunełam ją i mam święty spokój z moimi problemami. Być może dr. Ficenes nie chciał przeprowadzać zabiegu ze względu na to że nie rodziłam jeszcze (na temat usuwania nadżerek u kobiet które jeszcze nie rodziły każdy lekarz ma inne zdanie). Ale i tak pozytywnie moge powiedzieć o dr. Ficenesie.Jest stosunkowo niedrogi. Również moge bardzo pozytywną opinię wystawić pani dr. n. med. Barbarze Kowalskiej (specjalista położnik- ginekolog). Prywatny gabinet jest w S-cu (zagórze)przy ul. Lenartowicza 110, nr.tel 291-06-79, zapisy od 8.30-13.00. przyjmuje pon, wt, czw 16-18. Ma dość nowoczesny sprzęt. jest bardzo miła i cieszy się bardzo dobrą opinią. Jesli dobrze pamiętam to wizyta u niej kosztuje 70 zl. Mama moja też do niej chodzi i klika koleżanek i nie narzekają. Kobieta potrafi stworzyć atmosfere że nie czuje się skrępowaniaNa pierwszym miejscu bada piersi. Przeprowadza m.in badania: Usg( sonomammografia sutka głowicą, położnicze głowicą, ginekologiczne głowicą dopochwową), krioterapię-wymrażanie nadżerek, cytologie(profilaktyka raka piersi-biopsje cienkoigłowe, profilaktyka raka szyjkii trzonu macicy), osteoporoza(Badanie gęstości kości). Polecam!!! Ale na wizyte trzeba czekać nawet do 3 tygodni wiec sie trzeba zapisać. A jeśli jesteś jednak z pilnym problemem to przyjmie bez większego problemu od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sosnowiec IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 06.04.05, 19:54 Ja polecam dr.Andrzeja Wesołego gdyż jest lekarzem bardzo kompetentnym i konkretnym. Inni lekarze, z którymi miałam do czynienia duzo mówili, usmiechali się i wyciągali kasę, a w rezultacie nie potrafili mi pomóc. Dr. Wesoły jest wg mnie super przyjmuje w pn, śr i czw (chyba dobrze zapamiętałam) ul. Mościckiego 20. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertusio Dobry ginekolog z Bytomia 04.06.03, 23:33 Nie wiem czy któraś z Was polecała już tego lekarza: dr Peterek - bardzo dobry lekarz, spokojny i rzeczowy. Przyjmuje w Bytomiu. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana to piszcie na priva, podam adres (muszę sprawdzić dokładny) pozdrawiam gusia adalbertusio@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_z Dobry ginekolog w Strzelcach Krajeńskich????? 12.06.03, 10:23 Zna ktoś????? Bo ta do której trafiła moja dziewczyna chyba nie jest zbyt kompetentną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dobry ginekolog w Strzelcach Krajeńskich????? IP: *.biofarm.pl / 213.134.144.* 05.07.05, 12:00 Jestem ze strzelec krajeńskich,mieszkają tam moi rodzice, ja skończyłam studia na Akademii med. w Poznaniu i tu z mężem zostałam. Nie wiem czy w Strzelcach jest dobry ginekolog. Jesli twoja dziewczyna ma jakiś problem ze zdrowiem, a jest to, na tyle poważny , że wymaga dobrego specjalisty polecam Klinikę promienistą w Poznaniu (dr. Natalia Fischer lub Dr Andrzej Zygmunt). Nr telefonu /061/8622025. Cena wizyty: badanie 50 zł USG 50 zł cytologia 10 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka A w Nowym Dworze Mazowieckim 12.06.03, 12:11 poszukuję dobrego ginekologa bo jakoś jeszcze nie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
wd13 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 01.07.03, 15:59 a może znacie dobrego lekarza w Piotrkowie Trybunalskim, planuję dziecko i chciałabym żeby od początku ciąże prowadził ktoś kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszka Medycyna Rodzinna 10.07.03, 11:55 Czy możecie poelcić gin. z Medycyny Rodzinnej na Żwirki? Odpowiedz Link Zgłoś
lena156 Medycyna Rodzinna 29.07.03, 11:15 A Może z Medycyny Rodzinnej na Belgradzkiej na Ursynowie ktoś poleca dobrego lekarza. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: Medycyna Rodzinna 13.08.03, 12:30 Witam, przez dluzszy czas chodzilam do dr. Czerkwinskiego. byl dla mnie mily, pamietal o kniecznych badaniach. Moja mame jednak zaczal szprycowac hormonami, co bardzo zle znosila, jakos go to nie wzruszalo. Pewnego dnia trafilam u niego chyba na zly dzien, bo stroil fochy i rzucal wrecz chamskie teksty. Wiecej mnie nie zobaczyl. Moja mama natomiast chwali sobie dr. Dobrowolskiego, jest mlodszy i slucha co pacjentki do niego mowia. Osobiscie go jednka nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
izamr Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 16.07.03, 14:42 a czy ktoś zna dobrego lekarza w Kielcach? najlepiej, aby mial kontakt ze szpitalem na Kościuszki. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
awiace Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 12.08.03, 15:16 Juz wczesniej wspominalam, ale tu tez dodam: dr Jacek Chamerski (gabinet na Sienkiewicza 65 i kiedys pracowal w przychodni na stoku) - 5 lat temu pracowal w szpitalu na kosciuszki. teraz nie jestem pewna pozdrawiam Ania izamr napisała: > a czy ktoś zna dobrego lekarza w Kielcach? najlepiej, aby mial kontakt ze > szpitalem na Kościuszki. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
frezyjka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.07.03, 17:23 Cześć czy możecie mi polecić dobrego lekarza w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.08.03, 11:47 Nigdy nie bylam u tego lekarza, ale kilka razy odpowiadal na moje listy na Bocianie. Poza tym sporo dziewczyn jezdzi do niego na zabiegi IVF. Lekarz nazywa sie Jan Domitrz i ma swoj gabinet na ul. Rynek Kosciuszki, tuz przy Domu Towarowym. Nie znam niestety nr tel. Pan Doktor ma wspaniale poczucie humoru, ogromna wiedze i duzo zyczliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
semtex POZNAŃ, ale kobieta! 26.07.03, 21:50 Szukam dobrej ginekolozki w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1974 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.07.03, 00:50 Serdecznie polecam dr Barbarę Kozdrę z ul. Księżycowej w Lublinie. Przyjmuje w poniedziałki i piątki w godz. 16-18, tel.533-86-41. Jest rewelacyjna, wyciągnęła mnie już z niejednej, naprawdę poważnej zdrowotnej opresji. Odpowiedz Link Zgłoś