Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• apinka Dr Marek Marcyniak - Warszawa - zna ktoś??? 15.01.03, 23:57
      Czy któras z Was leczyła się moze u dr. Marka Marcyniaka???
      Słyszałam bardzo rónae rzeczy (złe i dobre) i nie wiem czy ryzykować...
      • jasmin27 Warszawa Ursus i okolice 17.03.03, 18:02
        Czy mozecie polecić jakiegoś ginekologa w Ursusie?
        Czy któras z Was była w nowej przychodni PLUS na ul. Plutonu Torpedy?
        Pozdrawiam
        • Gość: ada Re: Warszawa Ursus i okolice IP: *.aster.pl 24.04.06, 13:16
          Polecam dr Kardasinskiego CM Zdrowie na Kleszczowej.
      • 0gonia Re: Dr Marek Marcyniak - Warszawa - zna ktoś??? 21.05.13, 13:46
        polecila mi doktora moja znajoma-jako fachowca-ale coz jego stosunek do mnie jako pacjentki byl "za bardzo osobisty
        -zdrobnialeodezwania ,troche za natarczywy wzrok,zbyt osobiste "wycieczki
        nie poslalabym tam swojej corki...
    • kingulka_b SIERADZ - odradzam i poszukuję!!! 17.03.03, 22:22
      • Gość: Małgoś SIERADZ Lista dobrych ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:27
        Polecam Dr S. Graczyka - na pierwszym miejscu, kompetentny, konkretny,
        wnikliwy , szkoda że jest ich tak niewielu w Sieradzu. Przyjmuje w Eskulapie w
        śr i w sb.- telefoniczna rejestracja wizyt.
        dr T. Błasiak - w moim odczuciu jest również dobrym specjalistą, (trafnie
        stawia diagnozy ( w większości przypadków) w badaniu USG
        dr S. Wawrzyniak - bardzo szczery, niepokorny, czasami grubiański- ale zna się
        na rzeczy (3 miejsce)...
        TAK TRZYMAĆ PANOWIE!!!
        • julitaole Re: SIERADZ Lista dobrych ginekologów 21.07.05, 21:53
          POLECAM równiez dr Zwolińską.
          Przyjmuje w Eskulapie smile
        • Gość: Goośka Re: Sieradz Lista dobrych ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:53
          Polecam dr Błasiaka potrafi swietnie odpowiedziec na każde pytanie i nie wymyśla
          przy tym jakichs niezrozymialych pojęć. Stawiam go na pierwszym miejscu. Kiedys
          chodzilam do dr Kozaka i ciężko bylo mi znaleźć dobrego gina. Pozdrawiam
          • ulka82 Re: Sieradz Lista dobrych ginekologów 07.04.06, 11:28
            Z czystym sumieniem potwierwierdzam, że dr Błasiak jest bardzo dobrym lekarzem.
            Pomógl mi bardzo przy porodzie i zawsze będę mu wdzięczna. Jeśli idziecie do
            niego na wizytę starajcie umówic się wcześniej czasem widać, że jest naprawdę
            zmęczony....
    • grue1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.03.03, 17:16
      Prosze o polecenie dobrego ginekologa z Medicoveru na Marynarkiej- przychodnia
      jest mi bardzo po drodze.
      • onufralia Re: dr Halina Gadomska - Warszawa 26.03.03, 20:10
        mnie też czeka wizyta u ginekologa, czy słyszałyście coś o dr Halinie
        Gadomskiej, przyjmuje w Luxmedzie na Racławickiej.
        pozdr.....
    • starlette Re: Warszawa-Praga? 05.04.03, 15:20
      Czy mogłbybyście polecić kogoś z Pragi Południe (ewentualnie centrum od strony
      Pragi) Zależy mi żeby miał gabinet z prawdziwego zdarzenia ;USG itp bo
      przygotowuję się do zabiegu.
      • carmen7 Re: Warszawa 16.08.03, 01:44
        Dziewczyny! była może któraś z Was u dr Wandy Chojnackiej na Kruczej? Jak ją
        oceniacie?
    • koraliki Warszawa - pani dr. Agata Bawor 05.04.03, 21:25
      Pani dr pracuje w lecznicy ALFA i jest super!
    • daffne Re: Braniewo i Lidzbark Warminski 05.04.03, 21:56
      W Braniewie najlepszym ginekologiem jest dr.Wieslaw Marzjan a w Lidzbarku Warm.doktor Witold Kozurno.
      Oni sa naprawde godni polecenia.
      Pozdrawiam.
    • asiek30 Wrocław na łączach 25.04.03, 13:12
      Ponawiam pytanie o prof.Jerzego Zalewskiego z Kliniki na ul.Dyrekcyjnej we
      Wrocławiu (gabinet prywatny na ul. Biskupiej 4/2), czy któraś z Was może coś o
      nim powiedzieć jako o specjaliście ginekologu? Bedę bardzo wdzięczna za
      jakikolwiek odzew.
    • eta5 WROCLAW 27.04.03, 15:06
      Odradzam z calego serca drKocyłowskiego !!!!!!!
      teraz chodze do młodego Jarosza i nie mam zdania- taki sobie na dodatek ciężko
      się dostać
      • intraday Re: WROCLAW 30.04.03, 19:40
        Ja do Polikliniki na Grobli drBielanów
        • martynkaa_34 Re: WROCLAW 07.02.04, 23:49
          Brudas i gbur. Najpierw oglądał krocza po porodzie a chilę potem chciał
          nieumytym palcem badać odruch ssania u mojej kilkudniowej córeczki!!! W
          ostatniej chwili odepchnęłam Go. Wmawiał mi, że mam wklęsłe brodawki, że
          dziecko ma wadę w budowie języka...Kazał karmić butlą. Na szczęscie pomogła mi
          dr Wachnik od noworodków. Karmiłam 14 miesięcy bez żadnych problemów!
          Pielęgniarki i lekarki od dr Wachnik, żeby obejrzeć pupę dziecka myły ręce i
          psikały płynem dezynfekującym. Oddział Bielanowa jest nowocześnie wyposażony,
          ale panuje brud i syf. Taki przykład leniwym pielęgniarkom daje sam ordynator
          Bielanów. W nocy dwie spaly a jedna zasuwa bez wytchnienia. Nie było czystych
          kieliszków, to miałam wziąć brudny ze sterty oblepionych...Rodziłam w 1996, ale
          do dziś mam dreszcze na samo wspomnienie!!!
      • reniaszka Re: WROCLAW 23.05.03, 13:51
        eta5 napisała:

> Odradzam z calego serca drKocyłowskiego !!!!!!!
        > teraz chodze do młodego Jarosza i nie mam zdania- taki sobie na dodatek
        ciężko
        > się dostać

A czy mogłabys coś więcej na ten temat, tzn,dr Kocyłowskiego? Właśnie miałam
        zamiar do niego iść...
    • nyska znacie kogos w Tychach? 28.04.03, 14:06
      moze znacie jakiegos milego i kompetentnego ginekologa w Tychach (najlepiej
      kobieta)?
      P.S. Popieram pomysł!
      • dominika_k No własnie TYCHY? 25.06.03, 13:33
        DR SIRKO, ale chodziłam do niej do przychodni, przyjmowała dziewczyny do
        18.roku zycia, srednio sympatyczna, ale podobno swietny fachowiec. A prywatnie
        kolejki, kolejki...
        Dr Torkowski- bardzo mily, ale nie wiem, gdzie przyjmuje?? Kiedys na os. B.
        A ktos inny? Bez kolejek???

Dominika
        • agaduch Re: No własnie TYCHY? 31.10.04, 10:45
          Torkowski przyjmuje prywatnie w VBramie Słońca, ale nie znam go jako lekarza,
          po prostu mieszkam w sąsiedztwie to widzę tabliczkę.
        • Gość: x Re: No własnie TYCHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 00:57
          Dr. Torkowski przyjmuje na Dunikowskiego 31/7 smile Brama Słońca
          • Gość: edytka73 Re: No własnie TYCHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:04
            Dr Zawadzka - przyjmuje w Hipokratesie na de Gaulla. Za darmo. Kolejka ok.
            miesiąca, stałe pacjentki przyjmuje też "od ręki" w sytuacjach awaryjnych.
            Kompetentna, kulturalna. Trzeba sobie przygotować listę z pytaniami, bo czasem
            mówi zbyt szybko i coś może umknąć.

A Torkowski chodzi po szkołach średnich, niby z wykłądem edukacyjnym, a tak
            naprewdę robi promocję antykoncepcji i swojego gabinetu - bardzo mnie to do
            niego zraziło, co nie zmienia faktu, że może być dobrym fachowcem.
    • anisia7 Re:super lekarz w W-wie!! 30.04.03, 14:51
      dr.andrzej m. wincewicz .przyjmuje na hożej 34 w Warszawie.WWW.endo-
      gin.pl.naprawdę polecam.
      • paulinca Warszawa - dr Śmiertka 30.04.03, 19:45
        Do niedawna w lecznicy eM&Ka w Al. Niepodleglosci, teraz
        na Pl. Inwalidow prywatnie, tel. 8390034 pn i środa po
        poludniu. Lecze sie u niej od 2,5 roku, zapisuje co
        trzeba, kieruje na badania, ciepla i serdeczna - a
        ostatnio zobaczylam na scianie gabinetu rekomendację TS
        (wiec nie tylko ja...).
        • gabby POZNAŃ dr Natalia Fischer 05.05.03, 00:12
          wcześniej widzialam, ze ktoras z Poznanianek polecała tę panią dr, ja również
          miałam przyjemnośc się z nią zetknąc, wspaniały lekarz, tylko, że NIESETY już
          nie przyjmuje na Szylinga. Teraz przyjmuje TYLKO w prywatnej klinice przy ulicy
          Promienistej, a ceny tam są wysokie... Ale POLECAM- równiez jej mama jest
          świetnym lekarzem- dr Zofia Fischer. Jeżeli któraś z Was wie, gdzie jeszcze
          ewentualnie obie panie pracują, bardzo proszę o info. pozdr Poznanianki. gabby
          • magdabi Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer 12.06.03, 14:32
            W klinice Swiętej Rodziny na Niegolewskich. Ja jednak o Natalii Fischer
            słyszałam różne komentarze, przyznaję, że w większości dobre, ale było parę
            mniej miłych. Dlaczego polecasz obie panie?
            • fala9 POZNAŃ-pan Katulski z os. Rzeczypospolitej 05.08.03, 10:18
              znacie go????. Jakim jest lekarzem????
            • baby1girl Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer 07.04.05, 13:34
              Pani Dr Zofia Fischer najlepsza lekarka pod sloncem, kompetentna, z
              doswiadczeniem, zawsze usmiechnieta i pomocna. Natomiast jej corka... ktos sie
              wypowiadal tutaj w samych superlatywach... a ja powiem tak, moja siostra o malo
              co, nie stracila ciazy przez te lekarke... nie polecam
              • Gość: Kasia Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 22:36
                Cóz! Opinie bywają różne. A niektórzy umieja udawac miłych
                • Gość: M Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.hsd1.ma.comcast.net 30.12.06, 06:42
                  Natalia Fischer jest najlepszym ginekologiem pod sloncem! Polecam goraco
                  wszystkim oczekujacym fachowej i rzetelnej opieki
                  M
                  • Gość: blondi Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.chello.pl 03.06.08, 09:56
                    gorąco polecam dr natalię fisher - profesjonalistka i kompetentna
                    osoba.miła i otwarta!!!
          • Gość: Iza Re: POZNAŃ dr Natalia Fischer IP: *.kalisz.mm.pl 09.01.07, 09:03
            Jestem z Kalisza, też miałam przyjemność zetknąć się z obiema Paniami, gdy
            byłam w ciąży. Teraz znowu jestem i niedługo mam zamiar się tam wybrać.
            Niestety, z tego, co wiem, obie tylko tam pracują, ale może więcej wiedzą
            Poznanianki.
      • a.p5 Re:super lekarz w W-wie!!Nie taki super. 17.10.03, 10:00
        Chyba nie jest taki super skoro jest na liście złych lekarzy.
    • ana_28 Kraków 13.05.03, 16:17
      Proponuję dr A. Ludwina w Krakowie. Naprawdę swietny lekarz, nie tylko
      ginekolog!
      • landrynka75 Re: Kraków 29.07.03, 17:30
        Czy ktos sie leczyl u doc. Krzyska albo dr Milewicza w Krakowie?
    • pru-nella okolice Wwy 03.06.03, 16:04
      w tym wątku bardzo duzo warszawskich lekarzy;
      a moze ktoras z was zna fajnego gina do ktorego nie trzeba jezdzic az do
      stolicy?
      konkretniej - okolice pruszkowa; ewentualnie ursus.
      pozdrawiam smile
    • kwiatek-822 Świętochłowice 03.06.03, 16:46
      a może ktoś zna dobrego lakarza w Świętochłowicach????
      • mirkad Bytom 06.08.03, 14:12
        Polecam dr Kozak-Darmas - przemiła, kompetentna, odpowiadająca cierpliwie na
        głupie smile)) pytania. Super przy problemach - ja miałam stan zapalny macicy po
        poronieniu, przeprowadziła gruntowne i skuteczne leczenie, czuje się że wie co
        robi. A co najważniejsze: delikatna przy badaniu, nic nie boli. Przyjmuje w
        Sigmie Bis ul. Batorego, w piątki, na kasę
    • katka16 WARSZAWA 04.06.03, 13:09
      Polecam dr Janowskiego z przychodni Galerii Centrum (dawne Domy Centrum).
      Wspaniały starszy pan, o wszystkim pamieta, zawsze jak do niego dzwonie,
      nieraz po 3 miesiacach pamieta co biorę i co mi dolegało, jakby miał karte
      przed soba. Stwarza tak fajna atmosfere ze uwielbiam do niego chodzic i
      wszystkim go polecam.
      Dodatkowym atutem, jest super gabinet, w którym jest osobna łazieneczka z
      kibelkiem, bidetem i umywalka, gdzie przygotowujesz sie do badania.
    • jutta77 Re:Ginekolog w Katowicach 04.06.03, 14:54
      Super pomysł.

Ja mieszkam w Mysłowicach i niestety nie znalazłam tam dobrego lekarza, ale za
      to polecam Pana Damiana Osieckiego przyjmującego w Przychodni!!!! na ulicy
      Dworcowej chyba 2 lub 8 w KATOWICACH. Świetny specjalista, mądry człowiek.

Pozdrawiam Jutta
      • nusku1 Sosnowiec 10.09.03, 00:53
        drogie forumowiczki smile)
        szukam dobrego lekarza w sosnowcu, który przyjmowłby nie tylko prywatnie. Kogo
        mogłybyście polecić, jest to dla mnie ważne ponieważ chcę zostac mamą i
        naprawdę szukam dobrego i zaufanego lekarza - lekarki.
        Z góry dziekuję i pozdrawiam Nusku smile)
        • mama_wiktora Re: Sosnowiec 10.10.03, 10:23
          Niestety ja znam tylko prywatnego... Najlepszy moim zdaniem - Wojciech Ficenes
          przyjmuje na Zwycięstwa w poniedziałki środy i piątki od 17. Uratował mnie po
          źle przeprowadzonym przez lekarzy jedynki czyszczeniu po poronieniu no i u
          niego rodziłam synka. Polecam go wszystkim, dziesiątki moich koleżanek do niego
          chodzi i nigdy nie słyszałam złego słowa. Ja jestem osobiście zachwyconasmile
          • Gość: dola Re: Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:20
            Owszem też słyszałam wiele opini na jego temat, jest bardzo sympatyczny. Ale
            leczyłam u niego dość długo nadżerke i niestety bezskutecznie. Inny lekarz
            kiedy "ją" zobaczył to stwierdził że trzeba ją wymrozić bo stan jest ciężki.
            Usunełam ją i mam święty spokój z moimi problemami. Być może dr. Ficenes nie
            chciał przeprowadzać zabiegu ze względu na to że nie rodziłam jeszcze (na temat
            usuwania nadżerek u kobiet które jeszcze nie rodziły każdy lekarz ma inne
            zdanie). Ale i tak pozytywnie moge powiedzieć o dr. Ficenesie.Jest stosunkowo
            niedrogi.
            Również moge bardzo pozytywną opinię wystawić pani dr. n. med. Barbarze
            Kowalskiej (specjalista położnik- ginekolog). Prywatny gabinet jest w S-cu
            (zagórze)przy ul. Lenartowicza 110, nr.tel 291-06-79, zapisy od 8.30-13.00.
            przyjmuje pon, wt, czw 16-18. Ma dość nowoczesny sprzęt. jest bardzo miła i
            cieszy się bardzo dobrą opinią. Jesli dobrze pamiętam to wizyta u niej kosztuje
            70 zl. Mama moja też do niej chodzi i klika koleżanek i nie narzekają. Kobieta
            potrafi stworzyć atmosfere że nie czuje się skrępowaniasmileNa pierwszym miejscu
            bada piersi. Przeprowadza m.in badania: Usg( sonomammografia sutka głowicą,
            położnicze głowicą, ginekologiczne głowicą dopochwową), krioterapię-wymrażanie
            nadżerek, cytologie(profilaktyka raka piersi-biopsje cienkoigłowe, profilaktyka
            raka szyjkii trzonu macicy), osteoporoza(Badanie gęstości kości). Polecam!!!
            Ale na wizyte trzeba czekać nawet do 3 tygodni wiec sie trzeba zapisać. A jeśli
            jesteś jednak z pilnym problemem to przyjmie bez większego problemu od zaraz.
          • Gość: kasia Re: Sosnowiec IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 06.04.05, 19:54
            Ja polecam dr.Andrzeja Wesołego gdyż jest lekarzem bardzo kompetentnym i
            konkretnym. Inni lekarze, z którymi miałam do czynienia duzo mówili, usmiechali
            się i wyciągali kasę, a w rezultacie nie potrafili mi pomóc. Dr. Wesoły jest wg
            mnie supersmile przyjmuje w pn, śr i czw (chyba dobrze zapamiętałam) ul.
            Mościckiego 20. Pozdrawiamsmile
    • adalbertusio Dobry ginekolog z Bytomia 04.06.03, 23:33
      Nie wiem czy któraś z Was polecała już tego lekarza: dr Peterek - bardzo dobry
      lekarz, spokojny i rzeczowy. Przyjmuje w Bytomiu. Jeżeli któraś z Was jest
      zainteresowana to piszcie na priva, podam adres (muszę sprawdzić dokładny)
      pozdrawiam
      gusia
      adalbertusio@gazeta.pl
    • radzio_z Dobry ginekolog w Strzelcach Krajeńskich????? 12.06.03, 10:23
      Zna ktoś????? Bo ta do której trafiła moja dziewczyna chyba nie jest zbyt
      kompetentną osobą.
      • Gość: Marzena Re: Dobry ginekolog w Strzelcach Krajeńskich????? IP: *.biofarm.pl / 213.134.144.* 05.07.05, 12:00
        Jestem ze strzelec krajeńskich,mieszkają tam moi rodzice, ja skończyłam studia
        na Akademii med. w Poznaniu i tu z mężem zostałam. Nie wiem czy w Strzelcach
        jest dobry ginekolog. Jesli twoja dziewczyna ma jakiś problem ze zdrowiem, a
        jest to, na tyle poważny , że wymaga dobrego specjalisty polecam Klinikę
        promienistą w Poznaniu (dr. Natalia Fischer lub Dr Andrzej Zygmunt).
        Nr telefonu /061/8622025. Cena wizyty:
        badanie 50 zł
        USG 50 zł
        cytologia 10 zł
        Pozdrawiam
    • zuzaleczka A w Nowym Dworze Mazowieckim 12.06.03, 12:08
    • zuzaleczka A w Nowym Dworze Mazowieckim 12.06.03, 12:11
      poszukuję dobrego ginekologa bo jakoś jeszcze nie trafiłam
    • wd13 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 01.07.03, 15:59
      a może znacie dobrego lekarza w Piotrkowie Trybunalskim, planuję dziecko i
      chciałabym żeby od początku ciąże prowadził ktoś kompetentny
    • lukaszka Medycyna Rodzinna 10.07.03, 11:55
      Czy możecie poelcić gin. z Medycyny Rodzinnej na Żwirki?
      • lena156 Medycyna Rodzinna 29.07.03, 11:15
        A Może z Medycyny Rodzinnej na Belgradzkiej na Ursynowie ktoś poleca dobrego
        lekarza. Z góry dziękuję za pomoc.
      • yasmin24 Re: Medycyna Rodzinna 13.08.03, 12:30
        Witam, przez dluzszy czas chodzilam do dr. Czerkwinskiego. byl dla mnie mily,
        pamietal o kniecznych badaniach. Moja mame jednak zaczal szprycowac hormonami,
        co bardzo zle znosila, jakos go to nie wzruszalo. Pewnego dnia trafilam u niego
        chyba na zly dzien, bo stroil fochy i rzucal wrecz chamskie teksty. Wiecej mnie
        nie zobaczyl.
        Moja mama natomiast chwali sobie dr. Dobrowolskiego, jest mlodszy i slucha co
        pacjentki do niego mowia. Osobiscie go jednka nie znam.
    • izamr Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 16.07.03, 14:42
      a czy ktoś zna dobrego lekarza w Kielcach? najlepiej, aby mial kontakt ze
      szpitalem na Kościuszki. Iza
      • awiace Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 12.08.03, 15:16
        Juz wczesniej wspominalam, ale tu tez dodam: dr Jacek Chamerski (gabinet na
        Sienkiewicza 65 i kiedys pracowal w przychodni na stoku) - 5 lat temu pracowal
        w szpitalu na kosciuszki. teraz nie jestem pewna
        pozdrawiam
        Ania

izamr napisała:

> a czy ktoś zna dobrego lekarza w Kielcach? najlepiej, aby mial kontakt ze
        > szpitalem na Kościuszki. Iza
    • frezyjka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.07.03, 17:23
      Cześć czy możecie mi polecić dobrego lekarza w Białymstoku
      • beemka1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.08.03, 11:47
        Nigdy nie bylam u tego lekarza, ale kilka razy odpowiadal na moje listy na
        Bocianie. Poza tym sporo dziewczyn jezdzi do niego na zabiegi IVF. Lekarz
        nazywa sie Jan Domitrz i ma swoj gabinet na ul. Rynek Kosciuszki, tuz przy
        Domu Towarowym. Nie znam niestety nr tel. Pan Doktor ma wspaniale poczucie
        humoru, ogromna wiedze i duzo zyczliwosci.
    • semtex POZNAŃ, ale kobieta! 26.07.03, 21:50
      Szukam dobrej ginekolozki w Poznaniu!
    • gwiazdka1974 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.07.03, 00:50
      Serdecznie polecam dr Barbarę Kozdrę z ul. Księżycowej w Lublinie. Przyjmuje w
      poniedziałki i piątki w godz. 16-18, tel.533-86-41. Jest rewelacyjna,
      wyciągnęła mnie już z niejednej, naprawdę poważnej zdrowotnej opresji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka