Dodaj do ulubionych

pigułki a opalanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:37
czy to prawda,że zażywając pigułki (LOGEST) można dostać plam na skórze od
słoneczka? coś o tym wiecie? wink
Obserwuj wątek
    • Gość: biedronka Re: pigułki a opalanie IP: 82.139.30.* 01.07.05, 18:45
      Zdecydowanie tak. Jak po każdych hormonach. Ja niestety zafundowałam sobie
      takie przebarwienia. Teraz próbuję się ich pozbyć a nie jest to łatwe.
      • wredna.suka Re: pigułki a opalanie 01.07.05, 19:13
        ja biore i regularnie chodze do solarium i nic nie mam!
        to zalezy od skóry
        • Gość: biedronka Re: pigułki a opalanie IP: 82.139.30.* 01.07.05, 19:21
          Ja też chodziłam do solarium i przez cały ten czas nie widziałam żadnych
          przebarwień. Dopiero po pewnym czasie zaczęły się pojawiać. Podobno często tak
          właśnie się dzieje. Osobiście zawsze miałam skórę dość dobrze reagujacą na
          opalanie. Nie ulegałam poparzeniom i szybko uzyskiwałam odcień ładnego brązu.
          Jak widać to nie pomogło.
          • Gość: nieznachorka Re: pigułki a opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:25
            dzięki dziewczyny!!! Będę uważać. Choć szkoda, bo uwielbiam się opalać. Też mam
            dość ciemną cerę,zawsze opalam się łatwo i od razu na brązowo, więc myślałam, że
            może słoneczko + pigułki aż tak na mnie nie podziałają. Ale skoro piszecie,że
            plamy pokazują się po jakimś czasie- wole nie ryzykować. Pozdrawiam
    • Gość: allegra Re: jak pigułki to nie opalanie IP: *.tvp.pl 02.07.05, 17:51
      U mnie pigułki nie kolidowały ze słońcem przez kilka lat. Niestety, pewnego lata
      zrobiły mi się przebarwienia i teraz nie ma siły, żeby się ich pozbyć. Prawie
      ich nie widać w miesiącach zimowych, jednak kiedy nadchodzi wiosna i lato,
      zaczyna się dramat. Wystarczy wystawić się na chwilę na słońce i najszybciej
      łapią promienie właśnie te przebarwienia sad
      • Gość: wredna.suka Re: jak pigułki to nie opalanie IP: 81.219.177.* 03.07.05, 10:26
        o jezuuuu serioooo?
        to jeszcze moze mnie dopasc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka