Gość: Renata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:30 Prosze o opinię pani dr.Załuckiej.Czy któraś z Was może chodzi do niej? Ona przyjmuje w Centrum Damiana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: dr Załucka 06.07.05, 21:06 Sprawdź na forum : Biała lista dobry ginekolog, namiary w pomocnych linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: dr Załucka 07.07.05, 09:17 Rozbiłam u niej usg. Kobieta jest tak nieprzyjemna że wyszłam od niej struta. Podobno usg opisała książkowo- tak mi powiedział lekarz któremu pokazałam opis - jako przykład tego jak nie powinno opisywać się wyników usg. Nie leczyłam się u niej i szczerze nie wiem jak u niej z innymi kwalifikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: dr Załucka IP: *.sggw.waw.pl 07.09.05, 15:32 potwierdzam, pierwsze wrażenie bardzo nie przyjemne! ale póżniej już lepiej, mało kontaktowa, ale przynajmniej nie podejmuje decyzji bez wszystkich badań, tyle, że to kosztuje!!! Nastepna wizyte mam u niej w Damianie w poniedziałek 12.09 Odpowiedz Link Zgłoś