Gość: Izka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:40 Jaki czas po odstawieniu zastrzyku wróciła Wam płodność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Depo-provera a płodność IP: *.017.dsl.pth.iprimus.net.au 24.08.05, 08:44 a wzielas juz ten zastrzyk ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Depo-provera a płodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:06 Tak wzięłam już ten zastrzyk, a za 2 tygodznie biorę drugi i ostatni. Taka pół roczna kuracja po laparoskopii aby zaleczyć endometriozę. Odpowiedz Link Zgłoś
florencja29 Re: Depo-provera a płodność 24.08.05, 10:42 Pytałam o to lekarza, można podobno czekać do 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Depo-provera a płodność IP: *.017.dsl.pth.iprimus.net.au 24.08.05, 13:49 i mozesz mi powiedziec jak sie czulas po tym zastrzyku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Depo-provera a płodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:24 Pierwszy tydzień po iniekcji strasznie bolała mnie głowa, ale potem przeszło. W 8 tygodniu od wzięcia zaczęły się niewielkie krwawienia i są już drugi tydzień, ale podobno to skutek uboczny zastrzyku i to nic złego i mają trwać do miesiąca. Poza tym brzuch mi urósł trochę, to też skutek zastrzyku. Odpowiedz Link Zgłoś