dominiczka11 20.09.05, 13:35 mam zapytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki. brałam pigułki 5 lat - w zeszłym tyg je odstawiłam i słyszałam że gro dziewczyn ma problemy z tym aby pojawił im się w ogóle okres?? czy któraś miala taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jago Re: okres IP: 213.25.20.* 20.09.05, 13:40 Jedne mają inne nie, na to nie ma reguły. Jak odstawiłam Dianę, to dostałam okres dopiero po dużej dawce hormonów. Nie wiem jakie tabletki brałaś. Jak nie dostaniesz okresu powinnas koniecznie iść do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: okres 20.09.05, 13:43 byłam u ginekologa i powiedzial tak jak ty. że mogę dostać albo nie. a jak długo czekałaś na okres?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: okres IP: *.crowley.pl 20.09.05, 13:44 Ja mam taki problem, okres wywołuję Luteiną ((( nie wiem, kiedy mój organizm dojdzie do normy... Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: okres 20.09.05, 13:51 ja brałam microgynon - kurczę już się boję - po to rzuciłam aby za rok zajść w ciążę i aby odsapnął mój organizm...ile my kobiety musimy znosić i wycierpieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: okres IP: *.autocom.pl 20.09.05, 14:04 Miałam przerwe po prawie 2 latach ciągłego brania Diane i nie miałam szczególniejszych problemów z dostaniem okresu. Dostałam go po 35 dniach, ale to tylko dzień spóźnienia, bo mój naturalny cykl to ok 33 do 34 dni. Będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: okres IP: *.toya.net.pl 20.09.05, 14:24 brałam pigułki ponad 6 lat i okres wrócił bez problemu. Owulację zaczęłam czuc po jakiś 3 miesiacach od odstawienia Odpowiedz Link Zgłoś