Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog Śląsk

21.09.05, 15:48
Pytałam już na innym forum. Teraz proszę Was o podpowiedź kogo polecacie
jako sprawdzonego ginekologa na Śląsku.
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: Dobry ginekolog Śląsk 21.09.05, 16:09
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • wiktoria_87 Re: Dobry ginekolog Śląsk 10.08.16, 12:42
      Hej! Chciałabym Ci z całego serca polecić lek. Darię Jankowską - przyjmuje w Rudzie Śląskiej. Młoda, sympatyczna i dobra w swojej specjalizacji. Pozdrawiam
    • dagna84 Re: Dobry ginekolog Śląsk 14.11.17, 23:00
      Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor, jest przemiłą osobą, która wszystko dokładnie wyjaśnia, opowiada. Byłam pod wrażeniem pełnej empatii i profesjonalizmu relacji z pacjentem, którego traktuje jak świadomego partnera. To niestety deficytowe zjawisko u lekarzy. Jednym słowem wielka klasa i kultura osobista. Polecam ze szczerego serca !
      • dagna84 Re: Dobry ginekolog Śląsk 14.11.17, 23:07
        Zapomniałam zaznaczyć, że chodzi mi o Panią Doktor Darię Jankowską - super polecam !!!
    • banana97 Re: Dobry ginekolog Śląsk 07.11.19, 17:14
      Ja tutaj z miejsca chciałabym podziękować pani doktor, która mnie przejęła po kilku ginekologach, którzy bagatelizowali moją przypadłość. Nie jestem już młoda i ciąża w moim przypadku była trudna, pełna wyrzeczeń i bólu, ale bardzo chcielismy mieć dziecko, bo to już ostatni dzwonek. Dopiero doktor Wioletta Rozmus-Warcholińska zaproponowała mi cały komplet badań łącznie z prenatalnymi, na które pojechałam aż do Częstochowy. Ale jestem wdzięczna dzisiaj jako mam zdrowego maluszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka