Dodaj do ulubionych

problem - paznokcie

IP: *.access.as9105.com 21.09.05, 17:10
Czesc Wam dziewczyny od paru dni mam problemy z utrzymaniem lakieru na
paznokci pomlauje jeden dzien oki ale juz po 3 lub 4 dni mi troche sie lamie
i znow musze je malowac a troche szkoda mi plytek panokcia.Wiem ze wszystko
ma znaczenie dla paznokcia jedzenie stresy nerwy .Odzywiam sie dobrze
regularnie biore skyrzyp ine witmainy ostatnio tez kupilam specjalny
bezbarwny lakier zeby jak najdluzej utrzymac kolor na paznokciach .Obecnie
jestem w Angli jako Au Pair wczoraj mi sie jeden zlamalm wlasnie paznokiec
bylam w Opolu mialam robione paznokcie.Nie wiem czy isc teraz znow ale troche
bezsenesu bo musze poczekac az mi ten jeden odrosnie a chce miec nadal piekne
paznokcie co mi radzicie zrobic teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: mata Re: problem - paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:20
      utwardzacz do paznokci powinien rozwiązać problem, są nawet takie kóre stosuje
      się zarówno jako bazę pod lakier jak i te tóre kładzie się na sam lakier. jeśli
      masz wszystkie paznokcie długie a jeden złamał ci się i jest baaaardzo krótki
      to polecam przykleić tipsa(co prawda osłabi trochę pazurek ale nie będzie
      szpecił dłoni), taka metoda jest najlepsza, pod warunkiem,że masz doklejone 2
      góra 3 tipsy. Wiem co pisze, sama mam długie naturalne paznokcie (ok 2,4 cm) i
      także zdarza mi się złamać pazurek(niestety, mnie jak już się łamią to przy
      samej skórze.
      • Gość: Karolina Re: problem - paznokcie IP: *.access.as9105.com 21.09.05, 17:53
        Hej
        Dzieki za pomoca a nie wiesz gdziemoge dostac taki utwierdzacz do paznkoci w
        kazdymw sklepie kosmetycznym w Angli? pozdrawiam
        • karina66 Re: problem - paznokcie 21.09.05, 19:42
          Poszukaj w salonach kosmetycznych odżywki do paznokci firmy Nail Tek nr. 2.Jest
          dosyć droga (w olsce 135 zł.)ale rewelacyja.malujesz na lakier albo
          pod.Paznokcie CUDEŃKO.Od roku żadnego złamania ani rozdwojenia.Stosują ja
          wszystkie moje znajome i są zachwycone.Bardzo szybko wzmacnia nawet paznokieć
          który już jest(nie tylko tą częś która dopiero rośnie).Lakier trzyma się jak na
          tipsie.Możesz mieć odrosty na pól paznokcia a lakier się tzryma .Przez miesiąc
          stosuj codziennie warstwa na warstwę.Można też na lakier(też codziennie) bo
          przenika przez niego.Raz w tyg.zmyj.Starcza na kilka m-cy.Jest to firma
          amerykańska więc myśle ,że w Anglii powinnaś dostać( u kosmetyczek)

Karina

Paznokcie mocniejsze i ładniejsze niż tipsy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka