Dodaj do ulubionych

wstydliwe pytania

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 23:47
Az glupio mi o to pytac... Eh
Jak włoże palec do przedsionka pochwy(?) to jak mam go kierowac,aby trafic do
pochwy? Czy to duże okrągłe wystające to pęcherz moczowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala mi Re: wstydliwe pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:48
      faktycznie, głupio
      czy masz 5 lat i lekcje biologii jeszcze przed tobą?
      nie widzialaś nigdy takiej kolorowej tablicy z budową anatomiczną kobiety?
      to chyba najwyższy czas

PS Czy to duże okrągłe wystające to pęcherz moczowy?
      nie, to piersi
    • Gość: MAlpolid Re: wstydliwe pytania IP: 83.238.1.* 22.09.05, 09:15
      A moze to łechtaczka ?
    • jop Re: wstydliwe pytania 22.09.05, 09:31
      W Siedlcach zamknęli szkoły podstawowe?
    • Gość: anka Re: wstydliwe pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:50
      już raz rzuciłam ci linką,na naukę nigdy nie jest za późno wink
      pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_(anatomia)
      a po co ty tam sobie wpychasz paluchy ??

• Gość: ja Re: wstydliwe pytania IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 10:21
        Bo mam kłopoty z aplikacją tamponu, dlatego pytam... sad
        Dzieki za wyjasnienia! sad
        • Gość: gsdh Re: wstydliwe pytania IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.05, 10:33
          nie wpychaj tamponów bo cnote stracisz
          • Gość: K Re: wstydliwe pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:39
            Na pewno nie straci. A tampony najlepiej kup z apliaktorem. Polecam Tampax
            Compact.
            • Gość: bl86 Re: wstydliwe pytania IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 22.09.05, 12:34
              a tego to ja bym nie byla taka pewna.. kazda jest inaczej zbudowana i jesli ma
              blone dziewicza jak ser szwajcarski, to o ile uda jej sie wsadzic tampon przez
              jeden z wiekszych otworow(w blonie), to moze sie zdarzyc ze okaze sie on za
              maly, zeby wyjac napecznialy juz tampon bez problemow.. ale rownie dobrze moze
              byc tak zbudowana, ze aplikacja i wyjmowanie tamponu nie beda klopotliwe
    • alesia Re: wstydliwe pytania 22.09.05, 17:25
      lepiej zostan przy podpaskach,bo z tej niewiedzy jeszcze wlozysz do cewki
      moczowej,mowie serio.pierwsza to cewka,druga dziurka jest wieksza i bardziej
      rozciagliwa.ukucnij i sprobuj ja znalezc,to naprawde nie trudne,jesli jej nie
      znajdiesz zostan przy podpaskach.
    • Gość: sdf Re: wstydliwe pytania IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 19:46
      Nie naskakujcie na nią, jest wiele dziewczyn które z wieeeelu powodów nie znają
      własnej budowy anatomicznej. Na obrazku to wygląda jak wygląda, ale jak
      przychodzi co do czego to nieraz naprawdę trudno to u siebie zlokalizować,
      szczególnie jeśli dziewczyna jest wstydliwa, wychowana w bardzo radykalny
      sposób, pochodzi z za bardzo chrześcijańskiej rodziny albo po prostu ma jakiś
      inny problem z własnym ciałem. To nic niezwykłego.

Natomiast jeśli zdecydujesz się troszczkę pomacać w celach edukacyjnych:] to
      zapewiam, że nie pomylisz pochwy z niczym innymsmile Natomiast tampon wygodnie
      kierować trochę w stronę pleców - łatwiej wchodzi.

Pozdro
      • edytka73 Re: wstydliwe pytania 22.09.05, 21:17
        Użyj lusterka i obejrzyj sie od dołu, najlepiej porównując z jakąś tablica
        anatomiczną. Powaznie.
        • Gość: JA Re: wstydliwe pytania IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 23:55
          do sdf: bardzo dziękuję za wstawienie się za mną smile
          • Gość: gaja Re: wstydliwe pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:45
            jesli chodzi o tampony, to ja mialam na poczatku bardzo duze problemy, a
            chodzilo po prostu o znalezienie odpowiedniej pozycji. Wiekszosc kobiet kuca,
            opiera noge wyzej itd, a ja musze pochylic sie do przodu stojac w lekkim
            rozkroku. Kazda ma inaczej, poeksperymentuj z najmniejszym rozmiarem tamponow,
            nie polecam aplikatorow, bo masz wieksze wyczucie we wlasnych palcach. Polecam
            ob z taka powloczka ulatwiajaca wkladanie, nie pamietam, jak sie to nazywa.
            Zawsze kupuje "na wyglad pudelka".

Powodzenia
            • Gość: K Re: wstydliwe pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:52
              Ja tamponów używam od 9 lat, dziewicą nie ejstem od roku, a mimo to zakładnie
              tamponów bez aplikatora sprawia mi ból, natomiast apliaktor jest śliski, więc
              nic nie czuję, gdy go wsadzam no i mam pewność, że wejdzie odpowiednio głęboko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka