anx 07.10.02, 13:33 Dziewczyny ! Jakie macie doswiadczenia z ginekologami z Attisu w Warszawie ( chodzi mi o Grochowską i panią doktor Koseską) . Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara13 Re: ATTIS WARSZAWA 07.10.02, 13:46 Mnie też interesuje Attis ale na Górczewskiej. Chodzę do dr. Kowalskiej. Czy jest dobra? A pozostali lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: ATTIS WARSZAWA 08.10.02, 09:04 No co dziewczyny? Żadna nie chodzi do Attisu? nie wierzę...... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha3 Re: ATTIS WARSZAWA 09.10.02, 16:02 please, jakies opinie o ginekologach z attisu... Odpowiedz Link Zgłoś
gusiek2 Re: ATTIS WARSZAWA 09.10.02, 19:08 A czy któraś z was korzysta z poradni Attis na Górczewskiej? Czy znacie dr. Urbańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: ATTIS WARSZAWA 10.10.02, 15:25 Jeśli chodzi Ci o tego od piersi to byłam u niego. Wrażenia takie sobie. Była to wizyta kontrolna bo chciałam skierowanie na USG. Oczywiście dostałam je, zbadał mnie ale jakiś taki dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiekpysiek Re: ATTIS WARSZAWA 10.12.02, 09:39 kara13 napisała: > Jeśli chodzi Ci o tego od piersi to byłam u niego. Wrażenia takie sobie. Była > to wizyta kontrolna bo chciałam skierowanie na USG. Oczywiście dostałam je, > zbadał mnie ale jakiś taki dziwny. Ja byłam u dr Urbańskiego w Medice właśnie,a teraz próbuję sie dostać do Attisu (post - skierowanie do ginekologa????????) i jakies cyrki straszne tam odchodzą. skierowanie do gina????? pierwsze słyszę!!! a czy dr Urbański robi tez sam USG? czy w Attisie mają USG dopochwowe? Odpowiedz Link Zgłoś