olejek1 05.12.05, 14:17 dziewczyny, bardzo schudlam po karmmieniu piersia. nadal chudne choc juz nie karmie. powiedzcie, co jesc zeby przytyc. dzieki Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: help. musze przytyc 05.12.05, 14:25 ptasie mleczka, ciasteczka, czekolada... Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: help. musze przytyc 05.12.05, 14:53 więcej tl€stych rzeczy i wysokowęglowodanowych Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: help. musze przytyc 05.12.05, 15:10 ja objadam się słodkim i nie tyję. mój sposób na przytycie to jedzenie posiłków do syta- tyle, że już nie możesz patrzeć na jedzenie i tak 3 razy dziennie- pożądnie do syta. Odpowiedz Link Zgłoś
ageminix Re: help. musze przytyc 05.12.05, 15:37 Radze pojsc do lekarza.Ja rowniez bardzo schudlam i mimo opychania sie chudlam nadal...Okazalo sie ze mialam nadczynnosc tarczycy, ktora ujawnila sie po porodzie...Jednak po kuracji tabletkami po kilku miesiacach wsystko wrocilo do normy...Sprawdz czy czasem chudniecie nie jest na tle chorobowym.Duzo zdrowka ) Odpowiedz Link Zgłoś