Dodaj do ulubionych

Tyłozgięcie macicy

28.01.06, 15:35
To nie jest normalne ale czy wpływa na ciążę?
Obserwuj wątek
    • 12345i0 Re: Tyłozgięcie macicy 28.01.06, 16:55
      Mi lekarka kilka lat temu powiedziała,ze mam tyłozgiecie i nigdy nie bede miec dzieci... Dzis jestem szczesliwą mamą trzylatka... u mnie nejwyrazniej nie miało wpływu i bez problemu zaszłam w ciąże.
      • saba76 Re: Tyłozgięcie macicy 28.01.06, 17:31
        moja mam ma tylozgiecie i 2jke dzieci smile-planowanych
      • Gość: Ika Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.autocom.pl 28.01.06, 20:10
        Chyba żartujesz... Jeśli nadal chodzisz do tej samej lekarki to lepiej zmień.
        Toż to konował!
      • Gość: anula Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:43
        ...a ta lekarka ginekologiem byla? moj doktor informujac mnie o tej "anomalii"
        dodal,ze w praktyce nie powinno to miec dla mnie wiekszego znaczenai...ale
        powinnam o tym wiedziec bowiem organizm płata różne figlewink
    • Gość: asia Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:15
      podobno ma to jakis zwiazek, ekspertem nie jestem, ale kolezanka tak ma..
      ...i ma 2-letnia coreczke wink
      • Gość: Kasia Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:45
        Mam tyłozgięcie i 2 dzieci!
    • Gość: Bernadetta Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:23
      Najwyżej może być trochę trudniej zajść w ciążę ale wtedy trzeba zmienić
      pozycję. Głównie chodzi o to, że przy klasycznych pozycjach nasienie nie wnika
      bezproblemowo do macicy. Mam tyłozgięcie i dwie wspaniałe córki. Też kiedyś
      lekarz tak mi powiedział ale to było 20 lata temu. Myślałam, że od tamtego
      czasu zmądrzeli.
    • dorotakatarzyna Re: Tyłozgięcie macicy 28.01.06, 23:36
      Ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie przy... trzecim porodzie smile
    • Gość: Q Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 07:15
      Podobno ma boleć przy stosunku ...
      • lamia78 Re: Tyłozgięcie macicy 29.01.06, 18:17
        mnie czasem boli przy stosunku od tylu czy to jet wlasnie to tylozgiecie???
        • maialina1 Re: Tyłozgięcie macicy 29.01.06, 22:03
          No wlasnie, tez poproszę o odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka