juta87 08.02.06, 17:00 Biore mercilon. Jestem przy 20 tabletce. Odkad je biore mam plamieni Codziennie. Moja kolezanka powiedziala mi ze jak tak miala to lekarz zmienil jej tabletki na inne. czy powinnam isc do ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: plamienia :/ IP: 217.75.54.* 08.02.06, 21:49 Rozumie ze to Twoje pierwsze tabletki??Jesli tak to te plamienia moga pojawiac sie do 2,3 opakowania a jesli nieustapia to niezwlocznie zglos sie do lekarza bo widocznie sa one za slabe/za mocne<to ustali lekarz.To samo pisze w Twojej ulotce,nie to zebym byla wscibska ale warto czytac ulotki zanim zacznie sie lykac jakiekolwiek tabletki.Nieprzejmuj sie przezywalam kiedys to co Ty>A czy oprocz plamien nic wiecej Ci niedolega np. bole glowy i zmiany nastroju? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
juta87 Re: plamienia :/ 10.02.06, 15:49 nie mam zadnych innych dolegliwosci... wszystko jest ok. tylko te plamienia mnie juz dobijaja. rozumiem raz na kilka dni a tu codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: plamienia :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:02 Tak niestety może być przy pierwszym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: plamienia :/ IP: 217.75.54.* 11.02.06, 17:02 Tak jak pisalam moga sie utrzymywac do 3opak.Na Twoim miejscu poszlabym do gina jesli dalej w drugim opakowaniu bedzie to samo. Ja łudzilam sie ze przejdzie a nieprzeszlo przez 3 i teraz mam zmienione na mocniejsze i jest ok.No ale miejmy nadzieje ze u Ciebie bedzie wszystko dobrzePozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś