Dodaj do ulubionych

plamienia :/

08.02.06, 17:00
Biore mercilon. Jestem przy 20 tabletce. Odkad je biore mam plamieni Codziennie. Moja kolezanka powiedziala mi ze jak tak miala to lekarz zmienil jej tabletki na inne. czy powinnam isc do ginekologa? uncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: plamienia :/ IP: 217.75.54.* 08.02.06, 21:49
      Rozumie ze to Twoje pierwsze tabletki??Jesli tak to te plamienia moga pojawiac
      sie do 2,3 opakowania a jesli nieustapia to niezwlocznie zglos sie do lekarza
      bo widocznie sa one za slabe/za mocne<to ustali lekarz.To samo pisze w Twojej
      ulotce,nie to zebym byla wscibska ale warto czytac ulotki zanim zacznie sie
      lykac jakiekolwiek tabletki.Nieprzejmuj sie przezywalam kiedys to co Ty>A czy
      oprocz plamien nic wiecej Ci niedolega np. bole glowy i zmiany nastroju?
      Pozdrawiam.
      • juta87 Re: plamienia :/ 10.02.06, 15:49
        nie mam zadnych innych dolegliwosci... wszystko jest ok. tylko te plamienia mnie juz dobijaja. rozumiem raz na kilka dni a tu codziennie uncertain
        • Gość: K Re: plamienia :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:02
          Tak niestety może być przy pierwszym opakowaniu.
          • Gość: Lena Re: plamienia :/ IP: 217.75.54.* 11.02.06, 17:02
            Tak jak pisalam moga sie utrzymywac do 3opak.Na Twoim miejscu poszlabym do gina
            jesli dalej w drugim opakowaniu bedzie to samo. Ja łudzilam sie ze przejdzie
            a nieprzeszlo przez 3 i teraz mam zmienione na mocniejsze i jest ok.No ale
            miejmy nadzieje ze u Ciebie bedzie wszystko dobrzesmilePozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka