aladar 06.04.02, 00:25 Mam takie pytanko: ile kosztuje przepisanie na komputerze pracy dyplomowej, licencjackiej? I jak to jest liczone? Pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartekz1 Re: PRZEPISYWANIE 27.07.02, 22:24 aladar napisał(a): > Mam takie pytanko: ile kosztuje przepisanie na komputerze pracy dyplomowej, > licencjackiej? I jak to jest liczone? > > Pozdrawiam > ala Przepisanie na komputerze kosztuje średnio ok. 3 zł. za standardową stronę komputerową (czyli 1800 znaków). Zależnie od wielkości czcionki i odstępów między wierszami 1 strona wydruku to ok. 1,5-3 str. komputerowe. Sam się tym zajmuję, więc jeśli masz pracę do przepisania, chętnie ją przepiszę. Mój priv: bartek_zawada@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dv00950 Re: PRZEPISYWANIE 09.08.02, 15:43 Bartek jak bedziesz miał nadmiar pisania, to chętnie się wlącze do przepisywania. Pozdr Anka e-mail: angruda@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
daniela2 Re: PRZEPISYWANIE 09.09.02, 12:15 bartekz1 napisał: > aladar napisał(a): > > > Mam takie pytanko: ile kosztuje przepisanie na komputerze pracy dyplomowej > , > > licencjackiej? I jak to jest liczone? > > > > Pozdrawiam > > ala > > Przepisanie na komputerze kosztuje średnio ok. 3 zł. za standardową stronę > komputerową (czyli 1800 znaków). Zależnie od wielkości czcionki i odstępów > między wierszami 1 strona wydruku to ok. 1,5-3 str. komputerowe. > Sam się tym zajmuję, więc jeśli masz pracę do przepisania, chętnie ją > przepiszę. Mój priv: bartek_zawada@poczta.onet.pl. Cześć. Jeśli będziesz miał pracy w nadmiarze to chętnie coś przepiszę daniela2@gazeta.pl Pozdrawiam Daniela Odpowiedz Link Zgłoś
anka504 Re: PRZEPISYWANIE 16.09.02, 19:58 Hej! Jak będziesz miał za dużo do przepisywania to bardzo chętnie pomogę anka504@gazeta.pl Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś