Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:03 witam mam pytanie. czy faktycznie po odbyciu pierwszego stosunku należy odczekać miesiąc aby ponownie współżyć? Będę wdzięczna za odpowiedź bez zbędnych komentarzy na temat poinformowania o życiu seksualnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka20 Re: po pierwszym stosunku 12.02.06, 11:15 w moim wypadku do tej prawie miesiecznej przerwy zmusily nas okolicznosci, bowiem krotko moiwac po prostu nie bylo gdzie ale wydaje mi sie ze przerwa nie jest konieczna. Zalezy to pewnie od tego jakie "szkody" przyniosl ten pierwszy raz. U mnie nie bylo krwi, lekki bol wiec nie mialam oporow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: po pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:33 dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: po pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:37 Jeżeli nic Cię nie boli, to możesz od razu kochać się ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: po pierwszym stosunku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.06, 11:52 ja musialam poczekac 5 dni, bo dostalam zaraz po pierwszym razie okres Ale kolezanki kochaly sie nastepnego dnia i bylo ok. Jesli jednak pierwszy raz wiazal sie z duzym krwawieniem, to chyhba lepiej zaczekac. Ale nie miesiac, bez przesady Dni kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: po pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 12:26 to zależy czy przebicie błony było znojne i jak długo goją się ewentualne ranki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: po pierwszym stosunku IP: *.toya.net.pl 12.02.06, 16:18 Jeśli nie masz żadnych dolegliwości to nie ma powodow żeby czekać tak długo. Mój "drugi raz" byl kilka godzin po pierwszym i nic złego się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś