Gość: karina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:50 Czy w przerwie brania tabletek, kiedy czekam na @, jajniki bolą tak samo jak w czasie owulacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:57 Czy to może oznaczać ewentualną ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: pytanie 01.03.06, 14:00 nastepna schiza - raczej zapalenie przydatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:02 Nie schiza... Zapalenie przydatków? Hmmm, a jakie są jeszcze inne objawy oprócz bólu jajników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:14 No właśnie o to mi chodzi, czy to mogą być bóle brzucha przedmiesiączkowe, ale Kwietniowe Cappucino mówi, że nie bolą jajniki przed miesiączką, jak się bierze tablety... ??? No bo ja jestem właśnie w trakcie 7- mio dniowej przerwy (1 dzień) i strasznie mnie bolą jajniki, pytam, czy na @, czy może czasem ewentualna ciąża (rozważam wszystko) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pytanie 01.03.06, 14:18 czasami łarwo pomylić owulacyjny ból jajników, ze skurczami macicy tuż przed @. już tylko wspominając, że głupie jelita potrafią "przedokresowo" łupać i ma się kolejny rebusik. Odpowiedz Link Zgłoś