Gość: meliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:31 Jestem chora i nie mogę wyjść z domu po podpaski a dostałam okres.Co można stosować?Jak radziły sobie nasze babcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: no co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:33 szmatki, wata naprawdę nie masz nikogo, któ mógłby ci zrobić zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meliska Re: no co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:40 No przecież nie będę prosić przystojnego sąsiada spod trójki.. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:41 to mógłby być piękny początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meliska Re: no co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:42 Ale zero romantyzmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: no co? 18.03.06, 17:09 babcie szyly wkladki z plotna, moczyly w zimnej wodzie, praly, suszyly i tak w kolko. Mozna zamowic zakupy przez interenet, takze w aptece, lub przez siec taksowkarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niewiarygodne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:18 Jesteś AŻ TAK chora, że nie jesteś w stanie wyjść do jakiegoś osiedlowego sklepu "za rogiem"??? Ja bym jednak poprosiła tego sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: niewiarygodne! 18.03.06, 17:30 To czysta prowokacja...a ten post o przyklejącej się podpasce do majtek i jak z tym sobie radzić, to też twojego autorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wela479 Re: niewiarygodne! 19.03.06, 17:55 tez jestem pod wrażeniem he no ale nie czepiajcie sie koleżanki,nie każdy ma odwage hehe lignina-dobry pomysł,wata chyba sie bedzie kleić,moze cos bawełnianego,a nastepnym razem to lepiej kupuj hurtowochociaż ja bym sie sąsiada zapytała w końcu to nie średniowiecze,no ale mam juz męża wiec jego wysyłam he Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: no co? 20.03.06, 08:49 babcia używała szmatki, którą codziennie prała. ja kupuję zapsay 2-3 dni przed okresem. 99% piszących w tym wątku nigdy by nie poprosiło o coś takiego sąsiada, ale fajnie dawać takie rady Odpowiedz Link Zgłoś