Gość: mirka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:56 dziś lekarzprzepisał mi plasterki o nazwie Systen Conti i zapewnił że są jednymi z lepszych ,jestem po operacji macicy i jajników.proszę o wypowiedzi kobietek które używają . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: plasterki-hormony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:20 Witaj jestem 2 lata po takiej operacji też stosowałam Systen Conti na początu było wszystko ok jednak z upływem czasu zaczęłam mieć wzdęcia brzuch a co za tym idzie i bóle dodatkowo zaczęła mie boleć głowa zrobiłam się ospała a zarazem bardzo nerwowa,sama odstawiłam plasterki i poczułam sie dużo lepiej.Teraz dowiedziałam się że musiałam mieć plasterki dwuskładnikowe(takie są Systen Conti)z powodu tego że oprócz tego ze miałam mięśniaki,stan zapalny to jeszcze endometrioze a przy endomertiozie trzeba dwuskładnikowe.Kiedyś czytałam tutaj wypowiedz dr koali mb że Systen Conti nie jest dla kobiet po operacji tak że musisz się obserwować jak się będziesz czuć po tych plastrach a może jeszcze przedyskutować to z Twoim lekarzem.Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: plasterki-hormony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=34592419 może tutaj znajdziesz jeszcze coś dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe.na 7 Re: plasterki-hormony IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.16, 17:13 ja też dostałam plastry conti system bo mo=iałam wszystkiego dośc wcześniej na poczatku 2015cstosowałam fem7 teraz już ich nie ma każdy reaguje inaczej Odpowiedz Link Zgłoś