schaapje 02.11.08, 10:41 Witam, Chciałabym się dowiedzieć, w jakim okresie po porodzie (w przypadku karmienia butelką) można wykonac zabieg plastyki pochwy i/lub warg sromowych. Z góry dziekuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek_tomaszewski Re: Plastyka pochwy 07.11.08, 20:13 Hmm. Po pierwsze musi Pani odpowiedzieć na pytanie czy będzie Pani jeszcze rodziła dzieci? Bo jeżeli tak to rozsądnie jest najpierw zakończyć swoje plany dotyczące rozrodu. Każdy poród po zabiegu plastycznym najprawdopodobniej zniszczy efekt kosmetyczny i narazi Panią na kolejne zabiegi kosmetyczne, o ile oczywiście będzie je Pani rozważać. To Pani decyduje o terminie zabiegu. Rozumiem, że jest Pani poza okresem połogu, miesiączkuje regularnie i nie jest obciążona poważnymi schorzeniami ogólnoustrojowymi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: Plastyka pochwy 14.11.08, 10:21 Urodziłam dwojkę dizeci, kolejnych nie planuję (a jesli zdarzy się ciąża nieplanowana, zawsze chyba mogę rozwazyć CC). Jestem 11 tygodni po porodzie. Miesiączka była jedna, więc trudno mówić o regularności. Nie karmię piersią. Odnośnie obciążenia chorobami - nic, o czym bym wiedziała :-). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_tomaszewski Re: Plastyka pochwy 24.11.08, 16:47 Jeżeli podjęła już Pani miesiączkowanie to w zasadzie nie widzę żadnych p/wskazań. To Pani decyduje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _taka_mala_ Re: Plastyka pochwy IP: 217.153.82.* 27.11.08, 16:31 a czy można taki zabieg wykonać na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelina24 Re: Plastyka pochwy IP: *.cmbg.cable.ntl.com 28.12.08, 12:27 Panie Doktorze! Milam wykonana plastyke krocza 7 tygodni temu za granica.Odczuwam bol przy wspolzyciu.I co teraz?Czy to znaczy ze plastyka zostala zle wykonana czy moge liczyc ze z czasem bol minie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoroslejdwojki Re: Plastyka pochwy IP: *.range86-152.btcentralplus.com 20.11.09, 11:12 a ja malo,ze czuje bol nie do zniesienia,to jeszcze krwawie i boje sie kazdego nastepnego zblizenia.Jestem ok.1,5 roku po zabiegu,ktory wykonalam w Polsce.Czy musze powtorzyc zabieg ? Czy to tak mialo byc ?... Odpowiedz Link Zgłoś