Dodaj do ulubionych

Ból menstruacyjny po laparo

23.04.06, 15:26
Kobietki czy zmienił Wam się sposób odczuwania bólu przed okresem po operacji? Bo ja mam wrażenie, że mnie jakoś "mięcho" w śrdoku boli, a nie "rozpycha" jak kiedyś.
I już sobie wyhisteryzowałam jakieś zrosty i cuda. Do gina owszem, pójdę, ale przydałaby się Wasza opiniasmile
A
--
Jest TA torbiel, nie TEN torbiel - ale: I'd rather be happy than right
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Ból menstruacyjny po laparo 23.04.06, 15:28
      u mnie nic sie nie zmienilo.
      PS. brawo za sygnaturkę ! do szału doprowadza mnie "ten torbiel" smile
      • Gość: laura Re: Ból menstruacyjny po laparo IP: *.244.155.120.wifi155.tnp.pl 23.04.06, 15:50
        ja miałam zwykłą operację - ból menstruacyjny jednakowy ale za to owulacyjny
        okropny. No i okres mam teraz z dokładnością co do godziny! (:
        • Gość: gosc Re: Ból menstruacyjny po laparo IP: *.uje.nat.hnet.pl 23.04.06, 16:07
          a jaka mialas operacje?
          • Gość: laura Re: Ból menstruacyjny po laparo IP: *.244.155.120.wifi155.tnp.pl 23.04.06, 16:12
            Miałam usuwaną torbiel dermoidalną z lewego jajnika a z prawego zwykłą
            (pojawiła się w ciągu miesiąca i tak "przy okazji" ją usunięto).
            • atra1 Re: Ból menstruacyjny po laparo 23.04.06, 16:25
              Dzięki za odzew Kobietki, przejdę się więc do mojego ulubionego lekarza. Miałam laparo, więc jakiś zrostów kosmicznych się nie spodziewam, ale planuję pracę nad progeniturą i lepiej, żeby nic nie stało na przeszkodzie.
              A i też miałam dermoidalną, z kostką i kudłami, szkoda tylko, że nie mogłam zobaczyć tego co wyhodowałam. podobnież widok był względnie apetycznysmile

A propos sygnaturki - postuluję rozprzestrzenienie tej wiedzy nt. torbieli! I dziękuję za poparciesmile
              A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka