Dodaj do ulubionych

Przyczyna żadkich @

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:37
Zastanawialam sie..mama kolezanke u której okres to żadkosc..ciaza odpada na
100%. Ma okres co jakies 2-3 mies i taki jakis "nieokresowy"...Brala luteine
ale to tylkodoraxnie skutkowalo..Polecilam jej pojsc do gina ale ona sie tym
nie przejmuje! wogole nie dba o siebie! Ostatnio dostała jakiegos ogromnego
bólu po prawej stronie podbrzusza- 3 ibupromy i 2 nosy..i tak srednio
pomoglo..Martwie sie ze moze miec jakis torbiel albo cos...Moze wiecie co jej
doradzic? bo do lekarza ona nie pojdzie bo wredna baba jest (tu ma racje-ale
lekarz to lekarz) a na prywatnie kasy brak. Martwie sie o nia!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolezanka Re: Przyczyna żadkich @ IP: 5.3.* / *.de.ibm.com 28.04.06, 14:41
      a ja sie martwie o twoja ortografie
      masakra!
    • kwietniowe_cappuccino Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 15:09
      a ja się martwie o twój bezpretensjonalny nick i skłonność do trollizmu
    • Gość: anka Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:10
      zastanów się,jakiej niby pomocy oczekujesz?
      ciebie-swojej przyjaciółki nie słucha,a posłucha obcych ludzi z forum,którzy też
      ją pogonią do lekarza?
      chyba nie oczekujesz porady znachorów?
      • Gość: Dziubdziunia... Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:29
        licze ze mi podsuniecie pomysl jak ja przekonac. ojeja duzo by o niej gadac.
        zapuscila sie kobieta..
    • m_marta_m Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 15:14
      do lekarza, jak jej się jeden nie podoba, to do innego
      a jak nie chce iść do trzy zdrowaśki, splunąc przez lewe ramię i stanąc na
      prawej nodze-moze pomoże?
      • oxy_gen_86 Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 15:39
        ...albo na trzy "zdrowaski" do piecabig_grin

PS. Jak sie czepiamy to sie czepiamy;P - RZADKO!!
    • lilith76 Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 15:38
      może być argument zdrowotny - np. w innych krajach rak szyjki macicy jest w
      100% uleczalny, w Polsce tylko 25% kobiet (sic!) przeżywa, bo zgałszają się za
      późno do lekarza.
      argument prokreacyjny - nie wiem, w jakim jest wieku, ale jeśli planuje mieć
      dzieci, to niech lepiej rozejrzy się za ośrodkami adopcyjnymi.
      argument higieniczny - kontrolne wizyty u ginekologa i dbanie o zdrowie, to coś
      równie oczywistego jak mycie zębów. przecież nie straszy ludzi zepsutymi
      zębami. nie korzysta z ginekologa, więc jest kobietą niehigieniczną i
      niechlujną.

argument absurdalny - jak czegoś z tym nie zrobi, to strasznie utyje. to jest
      chyba jedyna rzecz, która jest w stanie pognać kobietę do specjalisty...
      • oxy_gen_86 Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 15:40
        Hmmm...utyje?

Tego nie wiedzialam...
        • lilith76 Re: Przyczyna żadkich @ 28.04.06, 16:19
          zaznaczyłam, że to argument absurdalny - wiele kobiet bardziej boi się nadwagi,
          niż śmierci...

wink
      • Gość: Dziubdziunia... Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:32
        Moj nick jest calkiem przypadkowy i o niczym nie swiadczy. Ot, co pierwsze mi
        wlecialo do glowy, bo swojego oryginalnego w tym dziale nie używam. (tak w
        ramach wyjasnien dla jednej z postujących)
        Dziekuje za pomoc lilith76,moze jej to przemowi do rozsadku.W sumie to moja
        psiapsiola jak to sie mowi..a ma 24 lata jak ja smile
    • Gość: Dziubdziunia... Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:21
      NO I MAMY AMBARAS skonczylo sie na izbie przyjec z bolem podbrzusza. a co dalej
      to nie wiem. nie widzilam sie z nia... ;/
      • Gość: natalia. Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:29
        sorry, ale na głupotę nie ma rady - może mamy się jeszcze pochylić nad nią z troską?
    • wilda4 Re: Przyczyna żadkich @ 29.04.06, 18:08
      Ja miałam podobny problem, samo minęło gdy urodziłam dziecko. Moim zdaniem
      powinna iść do ginekologa, przepisze na pewno hormony, które wylegulują
      miesiączkę. To nic strasznego. Namów ją, chyba że chce cierpieć dalej.
    • Gość: Dziubdziunia... Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:40
      Idzie do lekarza we wtorek...nospa forte, ibuprom,apap...nospa forte,
      ibuprom,apap...nospa forte, ibuprom,apap...nospa forte, ibuprom,apap... Ja
      podejrzewam ze to moze byc torbiel na jajniku...choc nie chce krakac!! oby sie
      dobrze skonczylo!
      • Gość: K Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:31
        ...nospa forte, ibuprom,apap...nospa forte,
        ibuprom,apap...nospa forte, ibuprom,apap...nospa forte, ibuprom,apap

to można łaczyć? i w takich ilościach?
        • Gość: aaaaaa Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:58
          a potem - płukanie żołądka!
          • Gość: Dziubdziunia... Re: Przyczyna żadkich @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:31
            no jakos tak...a czy mozna to nie wiem,dziewcze jeszcze zyje i chodzi i nic jej
            nie jest poza tymi bólami tongue_out smile hehe ale się wątek zrobił tongue_out
            • Gość: zuza rzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzadkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:42
              tak, o głupocie jak widać można długo
              • Gość: Dziubdziunia... Re: rzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzadkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:53
                I NIE POSZŁA!!!!!!!!!!!!!!! Kurna bo mowi ze jeje przeszło!! Ja tam to wale,jej
                sprawa!! TYlko ze potem nie zdaje sobie sprawy jakie bedize miala problemy!! tongue_out
                a dyc niech jom pan Bucek łobdazy dziatwą hojnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka