Dodaj do ulubionych

Ból po stosunku!!!!!

IP: *.crowley.pl 10.05.06, 20:53
Witam,
chciałam zapytać czy ktoś może z was miał podobną sytuację?? Ostatnio po
stosunku mam okropne bóle jajników tak jak bywa przy okresie, przechodzi
dopiero po zażyciu proszka przeciwbólowego sad Wczesniej nic takiego nie
przytrafiało mi się, teraz jestem kilka dni przed okresem czy to może mieć z
tym związek? czy to coś poważniejszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: iwcia Re: Ból po stosunku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:34
      może to nic złego,jak po okresie nadal bedzie bolało to koniecznie idz do
      lekarza bo moga to byc rózne rzeczy,endometrioza,zapalenie przydatków ...
      • Gość: eli Re: Ból po stosunku!!!!! IP: *.crowley.pl 10.05.06, 22:10
        No właśnie nie wiem czy czekać na okres (powinien byc za 3 dni) czy po prostu
        jutro udać się do lekarza. Trochę się boję bo w grudniu mialam wycinany torbiel
        okolocewkowy i boje sie zeby to nie byl torbiel na jajniku sad Czytałam posty na
        forum ale nic konkretnego dziewczyny nie napisaly sad
        • Gość: banan Re: Ból po stosunku!!!!! IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:36
          Cześć, ja tak mam jak kocham się na 2/3 dni przed okresem. Ból występuje
          właśnie po stosunku i boli tak jak przy okresie. Ja myślę, że w środku już
          wszystko jest "przygotowane" i dlatego tak jest. Oczywiście nie zawsze tak jest
          ale czasem zdarza się. Zresztą ja czasem przed okresem sprawdzam czy już jest.
          Trochę to głupie i pewnie ktoś pomyśli, że jestm nienormalna ale czasami jak
          martwię że coś mi się może spóźnić bo nie mam powiększonych bolących piersi ani
          innych symtomów przepowiadających miesiączke po prostu biorę patyczek do uszu i
          wkładam do pochwy.... oj troche sie wstydze pisać takie głupoty smile I bardzo
          czesto tak jest że on już jest czerwony a ja okresu nie mam jeszcze przez 2 dni
          ale wiem juz że się zbliża i wszystko jest w porządku więc może ten ból ten
          jest spowodowany zbliżającą się miesiączką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka