nati_28 01.06.06, 14:41 Szukam dobrego lekarza i godnego polenia szpitala, w którym wykonywana jest laparokopia. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leandro Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:34 dr Marcin Jędryka, ma pryw. gabinet na ul. Św. Mikołaja, centrum medyczne MEDEX, a pracuje w klinice na Dyrekcyjnej. Tam są najlepsi fachowcy od laparoskopii (ale w klinice ginekologii, a nie położnictwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alika Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:07 Witam! A jeśli mogę zapytać, o jaki zabieg chodzi, ginekologiczny, nie napisałaś? Jeśli chodzi o laparoskopię, ale w obrębie układu pokarmowego, to ja polecam II Katedrę i Klinikę Chirurgii Onkologicznej AM przy Curie - Skłodowskiej i prof. J. Rudnickiego i dr. R. Tarnawę. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? 01.06.06, 19:28 Dzięki za namiary. Ma to być zabieg usuwania kamieni z woreczka żółciowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leandro Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:45 A, jeśli kamienie, to na Dyrekcyjnej Ci nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alika Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 01:22 Witam raz jeszcze! Ja właśnie miałam usuwane kamienie z pęcherzyka żółciowego w Klinice na Curie - Sklodowiskiej. Operował mnie dr R. Tarnawa. W szpitalu na parterze jest ambulatorium, gdzie można pójść na konsultację do lekarzy tam pracujących (m.in. do dr Tarnawy), którzy na podstawie badań wyznaczają termin zabiegu. Nie czeka się na zabieg dłużej niż 3-4 tygodni. Ja byłam operowana w styczniu tego roku. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? 02.06.06, 11:19 Dzięki serdecznie za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik181 Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:22 Miałaś usuwane kamienie z pęcherzyka czy pęcherzyk? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alika Re: Gdzie laparoskopia we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:20 Witam! Ja miałam usuwany cały pęcherzyk żółciowy, niestety inaczej się nie dało, choć wiem, że możliwe jest usunięcie endoskpowo samych kamieni z pęcherzyka. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś