Dodaj do ulubionych

boli was brzuch PRZED @ ???

21.06.06, 14:58
chodzi mi o to czy boli was dzien, dwa wczesnije czy tylko w @ a moze duzo
duzo wczesniej
jak bralam pigulki to mnie nic nie bolalo, jednynie troszkeczke w drugi dzien
@ a teraz jak odstawilam pigulki boli mnie juz od owu, przeszlo 10 dni i nie
wiem czy tak powinno byc, ze boli przed @ jak sie nie bierze pigulek czy to
kwestia ze moze jestem w ciazy bo czekam na @ i mam nadzieje ze nie
przyjdziesmile

do ginki nie mam po co teraz isc,bo staramy sie o dziecko i ginka powiedziala
mi mam przyjsc jak mi sie opozni @ 10 dni.

Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: boli was brzuch PRZED @ ??? IP: 81.210.50.* 21.06.06, 15:29
      Ja od 10 miesięcy nie biorę tabletek i przez pierwsze 8 miałam regulanrny @ i
      zero bólu a od dwóch pobolewa brzuch juz jakies 3 dni wcześniej, @ spóźnił sie
      3 dni a teraz znowu jakieś 4 ale dotarł. Organizm dziwaczeje po tabletkach
    • Gość: agn Re: boli was brzuch PRZED @ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:35
      Mnie czasami juz tydzien przed pobolewa, raz na jakis czas. Im blizej @ tym
      czesciej. A co sie dzieje w pierwszy i drugi dzien to juz nie bede pisacsad(
    • lilith76 Re: boli was brzuch PRZED @ ??? 21.06.06, 15:52
      pobolewa mnie od dnia owu.
      nie jest to ból mocny, ale upierdliwe skórcze 1-2 na dzień.
      im bliżej @, tym mocniejsze.
      • Gość: nimeska Re: boli was brzuch PRZED @ ??? IP: 213.56.251.* 21.06.06, 16:26
        to tak jak mnie sad
      • maalza Re: boli was brzuch PRZED @ ??? 22.06.06, 11:12
        lilith76 napisała:

> pobolewa mnie od dnia owu.
        > nie jest to ból mocny, ale upierdliwe skórcze 1-2 na dzień.
        > im bliżej @, tym mocniejsze.

Mam podobnie.
        Dobrze, że nie jestem sama, a własnie sie dzisiaj zastanawiałam, czy któraś
        jeszcze tak ma.
        Nie jest to ból uniemozliwiający funkcjonownaie, ale strasznie denerwującyuncertain
    • Gość: kattty Re: boli was brzuch PRZED @ ??? IP: 82.139.45.* 21.06.06, 21:56
      mnie nigdy nie bolal przed..az do teraz...zazwyczaj dostawalam potwornego bolu
      gdy dostawalam okres...ale od roku pare razy zdarzylo sie ze mam potworny bol
      brzucha dwa..trzy dni przed okresem...a okresu nie mam..pojawia sie po tych 2-3
      dniach..mowilam o tym lekarzowi..wzruszyl ramionami ze tak bywa...i nie ma co
      panikowac...sama nie wiem..
    • Gość: Meg Re: boli was brzuch PRZED @ ??? IP: *.acn.waw.pl 21.06.06, 22:59
      hej smile
      mnie boli zazwyczaj w okresie okoloowulacyjnym, jest to taki wyrazny bol
      jajnikow. Mam za to silne bole miesiaczkowe - czasem zdarza sie, ze prawie caly
      @ jade na 2-3 przeciwbolowych dziennie, bo inaczej leze zwinieta w klebek i
      placze z bolu uncertain
    • grimma Re: boli was brzuch PRZED @ ??? 22.06.06, 11:50
      eee
      to co ze sie starasz o dziecko? wlassnie dlatego jak widzisz cos niepokojacego
      to lepiej pojsc do lekarza... dla swietego spokoju
      mnie raz tak bolalo wiec poszlam i mi powiedizala ze byc moze poprzedni cykl byl
      bezowulacyjny i to dlatego ..
      • nimeska Re: boli was brzuch PRZED @ ??? 22.06.06, 19:09
        dziekuje za odeslanie do lekarze, tylko na to czekalam wink

to nie jest bol ktory uniemozliwia normalne funkcjonowanie tylko meczy i mam
        nadzieje ze to jest spowodowane tym ze jestem w ciazy ... czas pokaze, juz co
        raz blizej do rozwiazania zagadki ;D
    • aniarazytrzy Re: boli was brzuch PRZED @ ??? 22.06.06, 15:42
      Mnie zawsze bolał 4-5 dni przed i nie tylko brzuch, cała byłam obolała, więc to normalne (?) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka