bozenka12 07.08.06, 21:32 Dziewczyny ratunku. Powyskakiwaly mi jakies guzki na sutkach. Wizyte u ginekologa mam dopiero za pare dni i chyba do tego czasu umre z nerwow: (((((((( Pocieszcie jakos........ Bozena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenka12 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:34 A i jeszcze prosze o nie przenoszenie mojego watku, nie oczekuje jakichs porad natury lekarskiej (no chyba, ze ktos chce) tylko zwyklego podtrzymania na duchu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:35 Nie karmie, tabletek nie biore, w ciazy nie jestem.........dlatego boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:42 a nie mozesz odwiedzic gina wczesniej np jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:44 cyba sie nie da. a poza tym juz czuje ta panike w poczekalni. jejku co na nerwy? napilabym sie, ale przeciez pijanej mnie nie przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:43 ja to w takich wypadkach zawsze idę na pozakolejkową wizytę ( na szczęście nie często), paniken baben jestem Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 21:48 1.Jest coś takiego jak wizyta prywatna. Po co się gryźć zanim odwiedzisz lekarza? 2.A może jednak jesteś w ciąży?Eeeee....no dobra,to może trądzik? A poważnie-jak w liczbie mnogiej to luzik-raczej nic strasznego Ci nie grozi, jak na obu piersiach to może jednak ciąża? Uczulenie na płyn do płukania tkanin nie wchodzi w gre? Odpowiedz Link Zgłoś
agz75 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 22:10 coś mi się kojarzy że jak byłam w ciąży (raczej późnej) to na brodawkach porobiły mi się takie małe jakby brodaweczki, jedna była nawet dość duża i wydawała mi się wtedy bardzo podejrzana. Po porodzie zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 22:14 Jejku dziewczyny, co Wy z ta ciaza. Teraz to sie zaczynam bac, ze w ciazy jestem, a mialyscie mnie pocieszyc. A tak serio, w ciazy raczej na 100% nie jestem, no moze na 98%. A juz na pewno nie w poznej ciazy. Moze z jakiegos powodu mi hormony szaleja. Jejku nie lubie sie tak denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 22:12 No cóz to moze byc wszystko. Od uczulenia, trądziku do nieznanej choroby śmiertelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 22:47 to zrób sobie USG piersi. Ginekolog pewnie i tak Cię na nie skieruje,żeby Cię uspokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 22:59 Ja raz też siedziałam jak na szpilkach, ale okazało się, że to były jakieś zgrubienia na kanalikach mlecznych, do rozmasowania. Wtedy nawet w ciąży nie byłam, nie wiem skąd się to u mnie wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina7 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 23:22 Właśnie zrob najpierw usg ,bo i tak wyślą.Ja miałam tak ze 3 miesiące temu pod pachą głeboko , więc nie od gruczołów mlecznych. Okazało się , że jakies kanaliki się zatkały w skórze . A ja też panikara jestem i już ryczałam jak głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: aaaaa, boje sie 07.08.06, 23:27 No ja tez juz ryczalam. i nawet przerwalam diete, na ktorej bylam przez tydzien, bo po co byc na diecie skoro....oj same wiecie co mi do glowy przychodzi. Dlatego dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś