kariakenik 22.09.06, 21:27 Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy jesli wspolrzycie bylo 6 dnia cklu a juz po dwuch kolejnych dniach pojawily sie dni plodne?? Kiedy nalezy zrobic test?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miśka Re: kiedy test?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:40 Zrobisz test jak nie dostaniesz @ w terminie,wcześniej nie ma potrzeby.Stawiam na brak ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: kiedy test?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:46 jakie jest prawdopodobienstwo? duze! zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki a w pczekiwaniu na okres poczytaj SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY: pisze sie "współżycie" i "dwóch" Odpowiedz Link Zgłoś
kariakenik Re: kiedy test?? 22.09.06, 21:55 dzieki za uwage...jestem w cafejce i niestety tak mi sie napisalo, choc musze przyznac, ze mam problem z ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
kariakenik Re: kiedy test?? 22.09.06, 21:56 ale Tobie literki sie myla w oczekiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: kiedy test?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:02 literówka, a fatalne byki ortograficzne to zupełnie cos innego Odpowiedz Link Zgłoś