Dodaj do ulubionych

Lekarz mówi, że...

25.10.06, 22:33
Przez pewien czas zmagałam się z zakażeniami pochwy - a to grzybki, a to
bakterie - jakos nie mogłam odzyskać równowagi wśród żyjątek w pochwie.
No i ostatnio poszłam do lekarza, on mówi, że teraz jest OK. Ale mnie ciągle
jakoś nie tak - właściwie upławów nie ma tylko sucho i jednak czasem trochę
swędzi...
I co tu myslec?
Obserwuj wątek
    • Gość: dag07 Re: Lekarz mówi, że... IP: *.chello.pl 26.10.06, 08:33
      Jeżeli nawet lekarz nie potrafi ciebie przekonać to zrób czystość pochwy a
      otrzymasz wynik pisemny "stanu zawartości" i nabierzesz przekonania,że jesteś
      zdrowa a swędzenie wynika z przewrażliwieniasmile)).
    • Gość: weea Re: Lekarz mówi, że... IP: *.kablowka.waw.pl 26.10.06, 12:18
      zrób posiew, lekarz nie ma mikroskopu w oczach. jeśli wyjdzie ok, to resztę
      badań typu chlamydie - z krwi - bo z wymazu czesto nie wychodzą.
      • doral2 Re: Lekarz mówi, że... 26.10.06, 12:50
        żyjątka powiadasz?....może oswoić i polubić? wink
        • gyokuro Re: Lekarz mówi, że... 26.10.06, 21:38
          smile))
          • anula.a1 Re: Lekarz mówi, że... 27.10.06, 16:46
            Zrób posiew z pochwy. U mnie też kiedyś lekarz nic nie widział, nie miałam
            żadnych objawów, ja jednak czułam dyskomfort i uparłam sie na to badanie.
            Wysżło, ze mam jakieś bakterie, dał mi lekarstwo i było oksmile
            • Gość: dag07 Re: Lekarz mówi, że... IP: *.chello.pl 17.11.06, 11:55
              Nie spodziewałam się,że szybko dołączę do waszego grona, dostałam swędzenia
              uporczywego bez śladu upławów. Teraz zastanawiam się z jakiego powodu ta
              przypadłość?
              • Gość: Ana Re: Lekarz mówi, że... IP: *.bsk.vectranet.pl 17.12.06, 19:21
                Dołaczam się do wątku bo mam tak samo , swędzi i piecze mniej lub bardziej od 8
                lat. Leczyłam grzybice, bakterie, chlamydię. Wciąż nawracały. Teraz mam niby
                wszystko ok a swędzenie pozostało. Leczenie u kolejnych ginekologów i
                wenerologów kończy się tym, że każą juz nic nie brać i się uspokoić , ale to
                nic nie daje. Zawsze jest tak samo. Mam małą nadżerkę. Pewnie zrobiła mi sie od
                tych ciągłych stanó zapalnych. Co mam robić Mam już dość. Wyobrażacie sobie
                jak tak możan żyć? Medycyna mi nie pomaga.
    • Gość: Dosia Re: Lekarz mówi, że... IP: 207.117.42.* 18.12.06, 23:24
      Mialam kiedys podobnie. Po wieloletnim leczeniu wciaz nawracajacych grzybic
      nagle okazalo sie, ze nie mam juz uplawow, ale swiad pozostal. Przyczyna lezala
      w tym, ze po tym wszystkim bylam tak wyjalowiona, ze w pochwie nie mialam juz
      zadnej flory bakteryjnej, nawet tej dobrej - po prostu pieczenie bralo sie z
      suchosci. Pomogly dopiero globulki z paleczkami kwasu mlekowego, ktore na
      nowo "nawilzyly" pochwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka