Gość: wystraszona IP: 87.105.179.* 22.01.07, 19:51 właśnie dziś odkryłam guzek w lewej piersi. Jest bolący. Objawy pojawiły się dopiero dziś. Czy może być to groźne? Czy nowotwory złośliwe "bolą". Dodam że mam 27 lat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: odkryłam u siebie guza IP: *.aster.pl 22.01.07, 19:57 A jestes przed miesiaczka moze? Mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne, moze być torbiel.Niekoniecznie zaraz cos złego. Ale na Usg namawiem. Po co masz sie denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: odkryłam u siebie guza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:57 no, to na razie bez paniki, a jutro na USG a w którym jesteś dniu cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Re: odkryłam u siebie guza IP: 87.105.179.* 22.01.07, 20:13 Jestem 5 dni po okresie a guz boli, znaczy jak dotykam lewej piersi to praktycznie cała boli. A usg mam dopiero umówione na piątek. Czy to możliwe że guz kóry boli jest rakowy? Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: odkryłam u siebie guza 22.01.07, 20:34 Miałam to samo. Tzn. bolała mnie pierś, wyczułam guzek, poszłam na usg i na szczęście okazało się, że to nic strasznego. Po prostu takie mam piersi, a lekarz powiedział, że wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: odkryłam u siebie guza IP: *.it-net.pl 23.01.07, 10:53 masteopatia Odpowiedz Link Zgłoś