02.02.07, 13:49
Zaczęłam brac yasmin chciałbym sie dowiedzic jak Wy sie po nim czujecie?
przeszła mi ochota na jedzenie słodyczy i w ogole nie czuje glodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ttt Re: Yasmin IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 16:49
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159731
    • sopia Re: Yasmin 03.02.07, 11:55
      Dziękuje bardzo
      • nitka_kitka Re: Yasmin 04.02.07, 12:16
        ja skończyłam właśnie pierwsze opakowanie...i mam mieszane uczucia. Przez
        pierwsze dwa tygodnie miałam strazne bóle nóg - tak jakby przestała mi w nich
        krew krążyć. Bardzo wysuszła mi się skóra na twarzy i dłoniach i pod koniec
        opakowania wyskoczyło mi baaardzo dużo pryszczy na skroniach i czole...mam
        jeszcze jedno opakoanie (dostałam żeby się podleczyć) i zastanawiam się czy
        brać.
        pozdrawiam
        • sopia Re: Yasmin 05.02.07, 10:05
          moze odstaw to opakowanie i idz do gina zeby dał ci inne tabletki
        • Gość: m Re: Yasmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:47
          Jeżeli masz poczucie zaniku krążenia krwi w nogach to bardzo niedobry znak, na dłuższą metę może prowadzić do zakrzepicy (a to pierwszy skutek uboczny w ulotkach tabsów!), koniecznie idź do lekarza.
          • psotek7 Re: Yasmin 05.02.07, 14:54
            Yasmin mialam dobane na podstawie wynikow badan hormonalnych i powiem ze czulam
            sie po nich bardzo zlesadbardzo bolaly mnie piersi, mialam objawy depresji,
            bolalo mnie podbrzusze, jajniki tez dawaly znac o sobie.Baaaaardzo obficie
            krwwilamsadbardzo odwadniasz sie po Yasmin...nie polecam...ale kazda z nas jest
            inna. Moze wlasnie Yasmin Ci beda odpowiadalysmile
            • Gość: kasielle Re: Yasmin IP: *.lanet.net.pl 06.02.07, 00:16
              dla mnie sa idealne. zero objawów ubocznych, a same pozytywysmile
    • Gość: ania Re: Yasmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:28
      Minelo 6 miesiecy odkad odstawilam Yasmin po ponad roku....nie dosc, ze odkad
      je odstawilam mam obnizony progesteron-plamienia przed okresem (NIGDY TEGO NIE
      MIALAM a mam 30 lat), to jeszcze wczoraj na USG wyszedl torbiel (!!) z czym tez
      problemow nie mialam.... No nie wspomne ze tarczyca zwariowala...generalnie
      gospodarka hormonalna rozchwiana. Aha-dodam ze przestalam brac bo po kolejnym
      opakowaniu nie moglam dojsc do ładu ze swoja psychiką...Chyba juz wole ten
      wyśmiewany kalendarzyk, ale tablet wiecej nie wezme.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka