Dodaj do ulubionych

badanie piersi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:18
chodzicie na badanie piersi do gina czy pozwalacie swojemu facetowi,żeby wam
sprawdził czy nie ma żadnych guzków???
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:19
      pytasz serio? bo chyba mam watpliwości
    • Gość: aga Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 03.03.07, 19:22
      przede wszystkim SAMA powinnas badac piersi!!!!! albo ginekolog.
      Wykorzystywanie faceta do tego - to kompletna glupota!!!! Nawet samej trudno
      zinterpretowac pewne zgrubienia, a co dopiero facet, ktory cie nie bada tylko
      maca cie po piersiach...
      niektore kobiety maja rzeczywiscie kretynskie pomysly...
    • Gość: kaśka Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:23
      Mój gin niestety nigdy nie ma czasu na badanie piersi... A to nie pierwszy, do
      którego chodzę. Za to mam wspaniałą lekarkę rodzinną, która bada mi piersi co
      kilka miesięcy. I jeszcze uczy mnie tej sztuki. Raz wykryła mi guzek, ale całe
      szczęście okazał się niezłośliwy...
      Pozwolić swojemu facetowi na badanie piersi? O nie, o ile nie jest lekarzem.
    • Gość: ola Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:27
      Słyszałaś kiedyś trudne słowa - SAMOBADANIE PIERSI, USG, MAMMOGRAFIA? Jakoś
      nigdy nie wymieniają razem z nimi "pozwólcie swojemu facetowi..." No, ale jeśli
      chcesz eksperymentować na sobie....
      • Gość: gość Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:31
        Piersi powinien badać ginekolog albo internista! Ewentualnie przeszkolona
        pielęgniarka. No i same powinnyśmy to robić, oczywiście wcześniej zapoznając ze
        sposobem wykonywania tego badania...
        • Gość: sundry Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:12
          Coś jednak jest na rzeczy.Czytałam w Encyklopedii Zdrowia dołączanej do
          "Gazety",że zmiany w piersiach stosunkowo łatwo może wykryć partner
          kobiety.Oczywiście nie zastąpi to badania przez lekarzasmile
          • Gość: Mira Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:16
            No, czemu nie? Nastrój przy świecach, w ciepłym pomieszczeniu ( rozluźnione
            ciało), ręce posmarowane aromatycznym olejkiem... Gdyby robił to często, pewnie
            zauważyłby, gdyby w strukturze piersi coś się zmieniło...
            • Gość: a Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 04.03.07, 13:26
              BZDURA!
              albo macanie i seks - albo badanie pod katem zmian!

Czesto samej kobiecie trudno zauwazyc zmiane w piersi, a co dopiero facetowi!
              no nie rozsmieszajcie mnie..

a poza tym czy chcialybyscie, zeby przy swiecach facet, dotykajac was po
              piersiach, myslał i analizowal, czy nie wyczuwa guzow?
              Moze jeszcze zlecicie facetom szukanie nadzerek?
              • Gość: Mira Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:32
                Do A - no co ty, ja przecież ŻARTOWAŁAM..!
                • Gość: a Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 04.03.07, 13:36
                  no to ok smile
                  sorry, ale czasem trudno odroznic zart od prawdziwej glupoty, ktora sie pojawia
                  na forum smile
            • Gość: ola Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:47
              nie zartuj tak wink wiele z tego forum może to wziąć na poważnie
    • vantiel4 Re: badanie piersi 26.05.21, 22:42
      sama powinnas sprawdzac. kup sobie femi glove i sie badaj raz w meisiacu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka