Gość: Ewelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:18 chodzicie na badanie piersi do gina czy pozwalacie swojemu facetowi,żeby wam sprawdził czy nie ma żadnych guzków??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:19 pytasz serio? bo chyba mam watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 03.03.07, 19:22 przede wszystkim SAMA powinnas badac piersi!!!!! albo ginekolog. Wykorzystywanie faceta do tego - to kompletna glupota!!!! Nawet samej trudno zinterpretowac pewne zgrubienia, a co dopiero facet, ktory cie nie bada tylko maca cie po piersiach... niektore kobiety maja rzeczywiscie kretynskie pomysly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:23 Mój gin niestety nigdy nie ma czasu na badanie piersi... A to nie pierwszy, do którego chodzę. Za to mam wspaniałą lekarkę rodzinną, która bada mi piersi co kilka miesięcy. I jeszcze uczy mnie tej sztuki. Raz wykryła mi guzek, ale całe szczęście okazał się niezłośliwy... Pozwolić swojemu facetowi na badanie piersi? O nie, o ile nie jest lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:27 Słyszałaś kiedyś trudne słowa - SAMOBADANIE PIERSI, USG, MAMMOGRAFIA? Jakoś nigdy nie wymieniają razem z nimi "pozwólcie swojemu facetowi..." No, ale jeśli chcesz eksperymentować na sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:31 Piersi powinien badać ginekolog albo internista! Ewentualnie przeszkolona pielęgniarka. No i same powinnyśmy to robić, oczywiście wcześniej zapoznając ze sposobem wykonywania tego badania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:12 Coś jednak jest na rzeczy.Czytałam w Encyklopedii Zdrowia dołączanej do "Gazety",że zmiany w piersiach stosunkowo łatwo może wykryć partner kobiety.Oczywiście nie zastąpi to badania przez lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:16 No, czemu nie? Nastrój przy świecach, w ciepłym pomieszczeniu ( rozluźnione ciało), ręce posmarowane aromatycznym olejkiem... Gdyby robił to często, pewnie zauważyłby, gdyby w strukturze piersi coś się zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 04.03.07, 13:26 BZDURA! albo macanie i seks - albo badanie pod katem zmian! Czesto samej kobiecie trudno zauwazyc zmiane w piersi, a co dopiero facetowi! no nie rozsmieszajcie mnie.. a poza tym czy chcialybyscie, zeby przy swiecach facet, dotykajac was po piersiach, myslał i analizowal, czy nie wyczuwa guzow? Moze jeszcze zlecicie facetom szukanie nadzerek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:32 Do A - no co ty, ja przecież ŻARTOWAŁAM..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: badanie piersi IP: *.tpnet.pl 04.03.07, 13:36 no to ok sorry, ale czasem trudno odroznic zart od prawdziwej glupoty, ktora sie pojawia na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: badanie piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:47 nie zartuj tak wiele z tego forum może to wziąć na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
vantiel4 Re: badanie piersi 26.05.21, 22:42 sama powinnas sprawdzac. kup sobie femi glove i sie badaj raz w meisiacu Odpowiedz Link Zgłoś