Gość: martyna IP: *.resetnet.pl 12.05.07, 18:11 biore tabletki hormonale od tego cyklu i okres trwa mi juz 8 dzień czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
83kimi Re: okres:O 12.05.07, 18:12 Jeżźeli są to tabletki antykoncepcyjne, to tak, przygotuj się na to, że przez cały miesiąc możesz mieć plamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: okres:O IP: *.resetnet.pl 12.05.07, 18:17 tak to novynette ale ja ja czy moze przy zmianie tabletek ustąpi? nie chce plamic miesiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: okres:O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:18 plamisz, bo się organizm przestawia; warto poczytać chocuiażby ulotkę Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: okres:O 12.05.07, 18:21 Nie możesz w trakcie opakowania zmienić tabletek i wcale nie musisz mieć plamienia przez miesiąc - do 3 opakowań mogą się dziać dziwne rzeczy, organizm musi się przystosować. Ja np podczas pierwszego opakowania miałam okres+plamienia przez chyba 13 dni, potem wszystko ustapiło, a okres w przerwie był bardzo mało obfity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: okres:O IP: *.resetnet.pl 12.05.07, 18:27 dziekuje za uspokojenie martwilam sie bardzo mam nadzieje ze to minie syzbko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: okres:O IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.07, 18:45 Normalne, mozesz miec plamienia nawet caly miesiac (na ulotce podają ze nawet przez 3 opakowania), ja mialam plamienia caly meisiac przy pierwszym opakowaniu, teraz nie, a krwawienia mam krotkie (2 dni + dzien, dwa plamien), skape i niebolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: okres:O IP: 62.233.130.* 12.05.07, 19:26 Takie sprawy przy tabletce to normalka- własnie dlatego są skuteczne DD Odpowiedz Link Zgłoś