Gość: karla IP: 217.153.81.* 27.08.07, 22:12 witam czy ktoras z was zauwazyla skutki uboczne po yasminelle??ja niestety przytylam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:25 a ja schudlam i to prawie 7 kg i brak skutkow ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: yasminelle skutki uboczne 03.09.07, 18:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=63570634&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.chello.pl 03.09.07, 22:43 a ja - straciłam ochotę na sex (((( i po co mi teraz tabletki... Odpowiedz Link Zgłoś
radegundka Re: yasminelle skutki uboczne 03.09.07, 22:52 Nie mam żadnych skutków ubocznych. Świetnie się czuję po yasminelle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoodyna Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.chello.pl 04.09.07, 13:10 Piersi niestety cały czas trochę opuchnięte, ale ja tak małam po każdych tabletkach hormonalnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
irmina242 Re: yasminelle skutki uboczne 21.08.14, 13:57 Dziewczyny mam 1 opakowanie Yasmenelle z datą ważności do sierpnia 2015 r. do sprzedania, jeśli któraś z was używa, zapraszam - irmina36@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: yasminelle skutki uboczne IP: 81.219.210.* 04.09.07, 14:53 Hmmm... Nie zauwazylam zadnych zmian, a biore juz drugie opakowanie zazdroszcze Kolezance, ktorej udalo sie schudnac i to az tyleZrob badania, moze to nie zasluga Yasminelle, lepiej byc ostroznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:23 robilam badania nie do konca to tylko zasluga yasminelle ale nie powiedziane ze trzeba od razu tyc po tabletkch anty,ja jestem tego przeciwienstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.07, 16:05 ja po jasminelle chodziłam jak nacpana wiec ja bym ci odradziła Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: yasminelle skutki uboczne 06.09.07, 10:27 tyłam po każdych antykach - przeszłam ich conajmniej kilka jak nie kilkanaście i zawsze efekt to od 5 do 25 dodatkowych kg ... nawet po tych które reklamowały się jako tabletka dla młodych dziewczyn nie powodująca tycia teraz jestem już prawie pół roku na yasmin i potem yasminelle i chudnę nie dużo ale jednak łącznie będzie już ok. 3-4 kg fakt że staram się uważać na to co jem ze względu na wcześniejsze doświadczenia z antykami ale nigdy to nie skutkowało i tyłam a teraz działa każda z nas różnie reaguje więc czasem warto popróbować z różnymi i wybrać ten najlepszy dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: yasminelle skutki uboczne IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.01.08, 22:12 jak jest roznica miedzy jasmin a jasminelle ? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia czy moge zakonczyc po 1 tabl.?? 11.01.08, 22:54 A ja wlasnie dzis wzielam 1 tab i sie czuje zle. Nie wiem czy moge przestac brac po 1 tabletce. Czy mozecie cos poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy moge zakonczyc po 1 tabl.?? IP: *.tpnet.pl 11.01.08, 23:43 chyba zdurnialas.........a przeczytalas ULOTKE?????????????? a wiesz, ze bierzesz HORMONY, a nie dropsy?????????????????? to normalne, ze zle sie czujesz - organizm dostaje sztuczne hormony i musi sie do nich przyzwyczaic!!!! Zle samopoczucie moze wystepowac nawet przez pierwsze 3 opakowania!!! radze ci: przeczytaj ulotke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy moge zakonczyc po 1 tabl.?? IP: *.spray.net.pl 12.01.08, 09:18 czytalam ulotke ale nie ma tam ani slowa o tym kiedy mozna przerwac. przy pewnych objawach napisali: nalezy przerac i natychmiast skontaktowac sie z lekarzem jesli.... rany ak sie zle czuje ze juz dzis bym najchetniej je wyrzucila... Odpowiedz Link Zgłoś