Dodaj do ulubionych

Czy to normalne?

22.12.01, 08:02
Pani Doktor , mam problem.Niedawno rozpoczełam współżycie ze swoim
narzeczonym.Jest miło.Nasze spotkania prznoszą nam obojgu dużo
satysfakcji.Niestety po każdym zbliżeniu całe nasionko mojego mężczyzny się ze
mnie po prosu wylewa[nie wiem jak to ładniej ująć].Czy wszystko ze mną w
porządku,czy będę mogła zajść w ciążę? Jak to leczyć ,może operacyjnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zilly Re: Czy to normalne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 08:20
      Nie napisałaś ile masz lat ale chyba jesteś bardzo młodziutka. Nie przejmuj się
      tym kompletnie, to normalne, nic nie trzeba leczyć (no chyba, że pani doktor
      się wypowie inaczej ale wtedy bardzo się zdziwię). Ze wszystkich się wylewa,
      raz mniej raz więcej, głównie zależy to od objętości wytrysku Twojego
      mężczyczny i zapewniam Cię, że wystarczająco dużo zostaje w środku, żeby zajść
      w ciążę. A czasami jest dokładnie tak, że wstajesz i dosłownie 'leci Ci po
      nogach'. Więc jak napisałam nie przejmuj się i ciesz udanym współżyciem.

A jeszcze co do zachodzenia w ciążę to bardzo dawno temu czytałam taką książkę,
      w której kobieta, żeby szybciej i łatwiej (?) zajść w ciążę leżała po stosunku
      jakiś czas z uniesionymi nogami właśnie, żeby się z niej nie 'wylewało'. Mi
      się to wydaje jakąś bzdurą i średniowiecznymi zabobonami ale nie wykluczam, że
      się mylę i też z niecierpliwością czekam na opinię Pani Doktor.
    • monika.antepowicz Re: Czy to normalne? 29.12.01, 18:06
      Zawszev po stosunku cześć spermy, która po wytrysku ulega upłynnieniu wraz z
      wydzieliną z pochwy i czescia sluzu szyjkowego wypływa z pochwy. wszystko jest
      ok, a te najlepsze i najruchliwsze plemniki na pewno odbędą perawidłową drogę
      do jajowodów, gdzie zachodzi zapłodnienie.MA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka