sffora 07.01.08, 19:17 Miałam wypadek i mam załamaną nogę, dostaję zastrzyki w brzuch FRAGMIN i jednocześnie przyjmuję CILEST. Czy skuteczność jest zachowana? Proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Pytanie, prosze o pomoc. IP: *.aster.pl 07.01.08, 22:29 zastrzyki w brzuch mają działanie p/zakrzepowe. A lekarz zlecający ci zastrzyki wie że bierzesz anty? Nie wiem czy nie powinnaś odstawić Cilestu. Ale działanie anty zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfora Re: Pytanie, prosze o pomoc. IP: *.toya.net.pl 08.01.08, 14:03 Żaden z lekarzy nie zapytał o to. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Pytanie, prosze o pomoc. 08.01.08, 14:53 Gość portalu: sfora napisał(a): > Żaden z lekarzy nie zapytał o to. Zapytał czy nie, ale to w Twoim interesie jest poinformowanie lekarza o tym jakie leki przyjmujesz.Ja mialam unieruchomiona noge 2 razy i za kazdym razem kazano mi odstawic tabletki anty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Pytanie, prosze o pomoc. IP: *.aster.pl 08.01.08, 14:51 jeśli jesteś młoda i nie masz żylaków to może nie ma to takiego znaczenia? Ale spytaj przy okazji jakiegoś lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffora Re: Pytanie, prosze o pomoc. IP: *.toya.net.pl 08.01.08, 21:36 Przy okazji, to jestem uziemiona na kilka tygodni. A jak mnie zabierało pogotowie i byłam w szoku, nie w głowie było mi opowiadanie o lekach które przyjmuje, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś