joasiiik24 10.09.03, 12:57 teraz pora na rzeszow, podajcie dobrych,sprawdzonych ginekologow. pozdrawiam ASIA I 6TYG CUD(TATO W PRACY) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ima1 Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 18.12.03, 20:01 podtrzymuje wątek. Pomocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szerynka Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 18.12.03, 22:31 Od jakiegos czasu chodze do pani Mroczki, za wizyte place 50 zl, pani jest bardzo mila, super atmosfera, tylko...dzis sekretarka werszla do gabinetu jak bylam rozebrana, hmmm ale co do pani ginekolog to jest superPrzyjmuje tam gdzie sie miescie medicor, na przeciwko placu wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 19.12.03, 08:26 Ja byłam ostatnio w "Medyku" u pani dr Dobrowolskiej. W porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia1 Zdecydowanie.. 19.12.03, 09:08 Zdecydwanie Gosia Dymkowska, przyjmuje w Plaomed na słowackiego, lub w szpitalu wojskowym. Przemiła i kompetentna lekarka, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: MSWiA. 19.12.03, 11:18 misia_pysia1 napisała: > Zdecydwanie Gosia Dymkowska, przyjmuje w Plaomed na słowackiego, lub w szpitalu > > wojskowym. Przemiła i kompetentna lekarka, gorąco polecam. Znam ta pania doktor z usg ja wlasnie chodze do przychodni prz szpitalu wojskowym do doktor M.Mickowskiej jest swietna asia i 23 tyg Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
malakarolcia Re: MSWiA. 19.12.03, 11:40 ja chodzę do T.Kluz (szpital szopena i medicor) jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ima1 Re: MSWiA. 19.12.03, 14:49 przy jakiej ulicy jest ta przychodnia i szpital wojskowy ? ja lecze się w Medicorze w Europie i zawsze trafie do kogoś innego. Szukam stałego, kompetentnego lekarza do walki z paciorkowcem i planowaniem ciąży. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: MSWiA. 20.12.03, 15:37 ima1 napisała: > przy jakiej ulicy jest ta przychodnia i szpital wojskowy ? > ja lecze się w Medicorze w Europie i zawsze trafie do kogoś innego. > Szukam stałego, kompetentnego lekarza do walki z paciorkowcem i planowaniem > ciąży. Dzięki. szpital miesci sie na ulicy Krakowskiej w sumie to kolo skrzyzowania ul.Okulickiego i krakowskiej niedaleko C.H.Reduta....a na przeciwko nowej Biedronki na Okulickiego(zaraz po 2 stronie ulicy zobaczysz napis APTEKA i taki niby park)moze ci pomoglam asia i 23 tyg Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
mtrelska Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 05.01.04, 20:00 Chodziłam do dr-a Skręta jest ordynatorem na Szopena, przyjmuje też prywatnie w domu na kwietniowej wizyta 70 zł bardzo dobry specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 05.01.04, 22:01 w medicorze w Europie, dr Małorzata Kogut- naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: RZESZÓW A DOBRZY GINEKOLODZY.... 06.01.04, 20:10 klakierka napisała: > w medicorze w Europie, dr Małorzata Kogut- naprawde polecam > a czy maja usg trojwymiarowe bo slyszalam ze ponoc maja...dzieki za odpowiedz asia i 25 tyg Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś