jess-ica1 12.09.08, 08:24 06.09.2008 urodziłam córeczke dosyc mocno popekałam wiec byłam szyta .wczoraj wieczorem dwa szwy mi pekły.czy musze to zgłosic do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: popekane szwy 12.09.08, 09:11 Jak to Ci pękły? I dlaczego nikt Ci ich jeszcze nie zdjął? Odpowiedz Link Zgłoś
jess-ica1 Re: popekane szwy 12.09.08, 09:42 do zdjecia miałam isc dopiero 17 wrzesnia .przy podmywaniu zobaczylam ze stoja mi takie dwa kikuty dosyc długie .wziełam lusterko i zobaczylam ze pekly mi szwy Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: popekane szwy 12.09.08, 09:54 To pewnie szwy rozpuszczalne. Nic się nie martw. A dziwię się, bo mi szwy zdjęto w dniu wypisu za szpitala. I to dało to olbrzymią ulgę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: popekane szwy IP: *.tpnet.pl 12.09.08, 13:06 A mi szwy zdjęła połozna na wizycie patronazowej, w 9 dobie od porodu. Co do szwów - nie przychodzi do ciebie polozna? Najlepiej byloby jej spytac. Niech obejrzy i stwierdzi, czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś