Gość: grubalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:41 Witam! Czy ktoś na forum zna może ten hotelik?Z góru dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubalski Re: A co wątek o tym hotelu na forum Hotele znikn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:48 Szefie!Szukałem cały wieczór i nic nie znalazłem.Jeszcze raz poszukam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: BEACH ALBATROS ***** IP: 212.209.42.* 30.05.05, 08:53 Bardzo fajny hotel, miła obsługa, świetne jedzenie, ładna plaża i basen Generalnie bardzo polecam. Jest tylko dosyć daleko od centrum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: sorki, zapomniałem o linku ;o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:12 Jemu chodzi o Beach Albatros w Hurgadzie!!!! a tego rzeczywiscie nie ma u was opisanego-graniczy z Albatros REsort. Nalezy do grupy Pick www.holidaycheck.de/hotel- Hurghada_hotel+Albatros+Resort+Family+Aquablue-hid_8570-anz_mb.html nie zawsze warto srogo strofowac:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Sorki, bardzo przepraszam :o( 30.05.05, 13:23 Liczę, że po powrocie napiszesz coś o nim, bo widzę, ze niewielu forumowiczów tam jeździ. Jeszcze raz przepraszam PC_Maniac Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurghadzie! 30.05.05, 13:24 Stąd moja pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurgha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:33 nie napisał również nic o Sharm:-)))))) POzdrawiam i dziekuje w imieniu wszystkich forumowiczów za nieocenione zrodło info jakim są te fora:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubalski Re: Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurgha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:13 Przepraszam najmocniej ale zapomniałem dodać ,że chodzi mi o hotel w Hurghadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: BEACH ALBATROS ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:51 Byłem tam w zeszłym roku, rewelacyjni ludzie z obsługi, mówcie im "siemano" zobaczymy czy pamiętają Krzyśka z Polski, wyżywienie bdb, ciekawa winda na plaże, na miejscu i niedaleko dookoła rewelacyjna rafa, jedyny problem to wiek hotelu, jest lekko starszawy i np. klima potrafi działać bardzo głośno całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś