Dodaj do ulubionych

BEACH ALBATROS *****

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:41
Witam! Czy ktoś na forum zna może ten hotelik?Z góru dziękuję za
odpowiedz.Pozdrawiam wszystkich!
Obserwuj wątek
    • pc_maniac A co wątek o tym hotelu na forum Hotele zniknął? 30.05.05, 00:27
      j.w.
      • Gość: grubalski Re: A co wątek o tym hotelu na forum Hotele znikn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:48
        Szefie!Szukałem cały wieczór i nic nie znalazłem.Jeszcze raz poszukam!
    • Gość: olka Re: BEACH ALBATROS ***** IP: 212.209.42.* 30.05.05, 08:53
      Bardzo fajny hotel, miła obsługa, świetne jedzenie, ładna plaża i basen
      Generalnie bardzo polecam. Jest tylko dosyć daleko od centrum. Pozdrawiam
      • pc_maniac sorki, zapomniałem o linku ;o) 30.05.05, 12:00

• Gość: ja to ja Re: sorki, zapomniałem o linku ;o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:12
          Jemu chodzi o Beach Albatros w Hurgadzie!!!! a tego rzeczywiscie nie ma u was
          opisanego-graniczy z Albatros REsort.
          Nalezy do grupy Pick www.holidaycheck.de/hotel-
          Hurghada_hotel+Albatros+Resort+Family+Aquablue-hid_8570-anz_mb.html

nie zawsze warto srogo strofowac:-))))))))
          • pc_maniac Sorki, bardzo przepraszam :o( 30.05.05, 13:23
            Liczę, że po powrocie napiszesz coś o nim, bo widzę, ze niewielu forumowiczów
            tam jeździ.

Jeszcze raz przepraszam
            PC_Maniac
            • pc_maniac Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurghadzie! 30.05.05, 13:24
              Stąd moja pomyłka.
              • Gość: ja to ja Re: Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurgha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:33
                nie napisał również nic o Sharm:-))))))
                POzdrawiam i dziekuje w imieniu wszystkich forumowiczów za nieocenione zrodło
                info jakim są te fora:-)))))
              • Gość: grubalski Re: Ale założyciel wątku nie napisał nic o Hurgha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:13
                Przepraszam najmocniej ale zapomniałem dodać ,że chodzi mi o hotel w
                Hurghadzie!
    • Gość: jk Re: BEACH ALBATROS ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:51
      Byłem tam w zeszłym roku, rewelacyjni ludzie z obsługi, mówcie im "siemano"
      zobaczymy czy pamiętają Krzyśka z Polski, wyżywienie bdb, ciekawa winda na
      plaże, na miejscu i niedaleko dookoła rewelacyjna rafa, jedyny problem to wiek
      hotelu, jest lekko starszawy i np. klima potrafi działać bardzo głośno całą noc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka