Gość: Gratka IP: *.kalisz.mm.pl 16.10.08, 16:25 Właśnie odebrałam wynik . Napisali : obraz histologiczny odpowiada rozpoznaiu Fibrolipoma. Ktoś wie co to oznacza? Znalzałam sobie Fibrolipoma inaczej włókniakotłuszczak. Co z tym świństwem robić? Jest na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallgosha Re: fibrolipoma 16.10.08, 19:39 To sie chyba usuwa chirurgicznie. Ja mialam tylko lipoma i zostaly usuniete. Niestety po kilku latach odrastaja w innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratka Re: fibrolipoma IP: *.kalisz.mm.pl 16.10.08, 20:03 No własnie miało być usunięte ( na oko wydawało się ,ze mamy do czynienia z kaszakiem), ale podczas normalniej wizyty u chirurga się nie dało. Dlatego tylko wyciął kawałek i posłał na badania. A wynik odebrałam dziś - treść jak wyżej. Zastanawiam się czy w takim razie to ruszać , czy może zostawić w spokoju ? Miał być usunięty ze względów estetycznych , ale w sumie jest pod włosami i się bardzo nie rzuca w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: fibrolipoma IP: *.chello.pl 17.10.08, 23:29 Mi usuwali w lipcu z łokcia. Zabieg szybki, ale długo dochodziłem do siebie ze względu na szwy w dosyć ruchliwym miejscu. Teraz mam zrosty i jest tak średnio. Ponoć można takich spraw nie wycinać i żyć z nimi, ale na łokciu mi przeszkadzało, więc zdecydowałem się na wycięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratka Re: fibrolipoma IP: *.kalisz.mm.pl 18.10.08, 18:09 No własnie, mój mąż ma na głowie . Wycinać czy lepiej zostawić ? Odpowiedz Link Zgłoś