Dodaj do ulubionych

problem chemiczny?

15.12.08, 23:13
Witam!
Jestem z moim partnerem od 3 m-cy...mamy jednak problem. Kiedy wspołżyjemy jest cudownie...jednak za kazdym razem, na drugi dzien, coś jest nie tak...On czuje się źle, ma bole krtani, jest osłabiony, język jest spuchniety i piecze. Ja natomiast pierwszy raz w zyciu miałam opryszczkę na ustach, czuję się jakbym byla przeziębiona, ma gorączkę, ostatnio w miejscach intymnych pojawily się brzydko wyglądające krostki. Objawy te nie występują jednocześnie, za każdy razem pojawia się tylko jeden symptom, ale stanowi to dla nas duzy problem i czujemy sie z tym niekomfortowo... Czy mogłby mi ktoś wytłumaczyć jaka jest tego przyczyna? czy istnieje coś takiego jak niedopasowanie chemiczne? co powinnismy zrobić w takim wypadku?
Dodam, ze nigdy wczesniej Ja i moj partner nie mielismy podobnych problemow. Jestem diabetykiem, ale nie sądze zeby to mialo jakikolwiek zwiazek z cala sytuacja.

serdecznie dziekuje za pomoc
E
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: problem chemiczny? IP: 91.104.110.* 15.12.08, 23:20
      No tak z pewnością postawimy diagnozę na forum-my laicy. Bez badań-jakichkolwiek.
      Nie przyszło wam do głowy iść z tym problemem do lekarza-tacy wstydliwi jesteście?
      Krostki w miejscach intymnych uważasz za symptom "niedopasowania chemicznego"-a
      co to w ogóle jest? Infekcja to chyba właściwe słowo. No i najlepiej iść do
      lekarza jak się ją ma-żeby sobie gin naocznie zobaczył i rozpoznał co to za
      cholerstwo. Leczenie obojga oczywiście, a nie tylko ciebie bo to,że facet nie
      miał takich problemów wcześniej to jeszcze nic nie znaczy-faceci takie sprawy w
      większości przypadków przechodzą bezobjawowo, a u kobiet po "złapaniu" takich
      sensacji od razu się ujawniają.
      Niedopasowanie chemiczne-co dzień to coś nowego się dowiaduję.....
      • eviku Re: problem chemiczny? 15.12.08, 23:49
        hmmm zdaje sobie sprawe z tego, ze powinniśmy pojsc do lekarza...i zrobimy to
        najszybciej jak bedzie to mozliwe. Chciałam tylko dowiedzieć się czy ktoś może
        miał podobne problemy! czy nie w takim celu stworzono to formu? w każdym razie
        dziekuję za odpowiedz! choć przyznam, iż te wszystkie uszczypliwości nie byly
        potrzebne...
    • Gość: ??? Re: problem chemiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 23:54
      skoro panstwo nie wybierają się do lekarza, to proszę bardzo - porada forumowa.
      gorączka, krosty, osłabienie, opryszczka i co wyszło?

www.resmedica.pl/zdart7007.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka