Gość: Kasja IP: *.md4.pl 18.05.09, 20:41 Co możecie o nim powiedzieć? Czy to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszezabulinka Re: Slim 15 18.05.09, 21:36 o tego typu preparatach jest mnostwo watkow. kazdy ci tutaj napisze ze najlepiej dziala dieta i cwiczenia a to jest tylko dzialanie marketingu by zachecic pieknymi slowkami i zdjeciami z photoshopa (ew ladnymi modelkami) ktorzy wciskaja ze to efekt po preparacie (tak samo jak kremy przeciwzmarszczkowe, preparaty celulitowe itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranagajama Re: Slim 15 IP: *.aster.pl 18.05.09, 21:51 uparcie powtarzam, że gdyby ten i inne preparaty działały, to na świecie nie byłoby otyłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalencia Re: Slim 15 IP: *.chello.pl 23.06.09, 23:35 a na mnie ten preparat Slim 15 zadziałał - schudłam dzięki niemu i dołączonej do niego diecie 3,5 kg w ciągu 2 tygodni. Teraz chudnę dalej - tylko dzięki diecie. Wprowadziłam też ćwiczenia - dwa razy w tygodniu aerobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Slim 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 08:07 schudłam dzięki niemu i dołączonej d > o > niego diecie to moze jednak tylko dzieki diecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korra Re: Slim 15 IP: *.chello.pl 24.06.09, 23:29 ja też łykałam te tabletki i piłam ten płyn zrobiony z saszetek - przez dokładnie 15 dni. no i schudłam w sumie tylko dzięki temu, bo żadnej specjalnej diety nie stosowałam, a jedyny sport to wchodzenie na 4 piętro piechotą Odpowiedz Link Zgłoś