oliwia#5 29.01.02, 11:49 Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc. Chodzi mi o znalezienie dobrego endokrynologa oraz dobrego specjalisty od leczenia niepłodności w Poznaniu. Będę wdzięczna za wszelkie informacje w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda2 Re: Lekarze - Poznań 29.01.02, 16:32 Osobiście polecam dra Piotra Bruszewskiego ze szpitala na Polnej. Jest ginekologiem, ale doktorat robił z endokrynologii. Ma dwa gabinety: jeden na Dębcu, drugi w Baranowie. Tak, że masz wybór, gdzie Ci wygodniej. Polecam z całego serca, mimo że do tanich nie należy, ale jest super jako człowiek i myślę (mam nadzieję!!!), że jako lekarz także. Gdybyś była zainteresowana - podam Ci numery telefonów. Ja jestem nim zachwycona - przede wszystkim jako człowiekiem, a to też jest ważne (przynajmniej dla mnie). Mam do niego pełne zaufanie i działa na mnie bardzo dobrze. Dodam może jeszcze, że też "walczę" z niepłodnością. Wiem też, że dużo dziewczyn leczy się u prof. Pawelczyka z Kliniki Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu, także ze szpitala na Polnej. Musiałabyś przejrzeć posty nt. "szukam dobrego ginekologa", w którymś z nich podany był do niego numer telefonu. Ostatnio słyszałam też pozytywne opinie o VitalKlinice przy ul. Piątkowskiej (czy, jak ktoś woli - Obornickiej). Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia#5 Re: Lekarze - Poznań 29.01.02, 18:46 Dziękuję bardzo za informacje. Jeżeli masz jakiekolwiek nr tel. do tych lekarzy, bardzo proszę o podanie. Może być na prywatny adres jeżeli Ci wygodniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś