mrowcia17_04 04.02.08, 23:39 Witam mam problem z przedpokojem... Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrowcia Re: Przedpokój IP: 193.151.50.* 05.02.08, 00:01 ..w sumie nie napisalam w czym rzecz. jak widac przedpokoj jest w trakcie generalnego remontu. a ta kupa gruzu spedza mi sen z oczu.. Jesli macie jakies pomysly co z tym fantem dalej zrobic, czekam na propozycje. Z gory Dziekuje za wyrozumialosc.. odnosnie balaganu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowcia17_04 Re: Przedpokój 05.02.08, 08:08 ..moze uda mi sie cos pokazac z mojej gory gruzu... src="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ah/cc/azju/GtLCDaptdxBsbMYcPB.jpg" alt="przedpokój" title="przedpokój" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ah/cc/azju/n4SUp3QaYu45lbLRfB.jpg" alt="przedpokój" title="przedpokój" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ah/cc/azju/lxZZwlMLS4MBdHAk9B.jpg" alt="przedpokój" title="przedpokój" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ah/cc/azju/WrhPqeIba1BDkAvFdB.jpg" alt="przedpokoj" title="przedpokoj" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ah/cc/azju/8BaTHfvaKRybHD3WDB.jpg" alt="przedpokoj" title="przedpokoj" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Przedpokój 05.02.08, 09:02 No dobra, ale o co chodzi. Masz wymienioną instalację, po skuwane wszelkie odpadające sprawy, i pewnie jest jeszcze co kuc i wywalać, ale co chcesz wiedzieć? Co dalej należy zrobić? Zedrzeć resztę tapet, tam gdzie są i albo naciągnąć wszystko gipsem, albo ponaklejać płyty GK (choć przy płytach nie potrzebne były kute ściany). Wyrównać zasadniczo, pozakładać narożniki i pomalować. Można również dać panele ścienne, można wykonać tynki ozdobne lub mozaikowe, można wykonać tynki elewacyjne........... możliwości jest trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Przedpokój IP: 80.48.1.* 05.02.08, 13:42 To jest klasyczna robótka remontowa. Małe piwo, tylko dlaczego z takiej roboty ekipa zwiała ? Podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_s Re: Przedpokój 07.02.08, 03:13 Cegła wygląda super we wlaściwej aranżacji, jeszcze lepiej kamień, choć ja u siebie zamierzam zrobić jedynie imitację, coś w stylu jak na zdjęciu inspiracje.leroymerlin.pl/read.php?27,2303 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowcia17_04 Re: Przedpokój 06.02.08, 21:55 witam, Dziękuje Wszystkim za poświecenie uwagi na mój przedpokój.. w sumie wczoraj, cłkiem przypadkiem rozwiązanie znalazło sie samo.. zdecydowaliśmy się zbić tynki, bo z żadnej strony nie trzymały pionu, ani poziomu.. i okazało sie ze pod, skrywał sie całkiem ładny kawałek cegły... i chyba zostanie na wierzchu. tylko teraz pytanie?? czy na całej ścianie, czy częściowo? i co zrobić z miejscem po przewodach elektr.. hmm.. postaram sie jutro wrzucić jakieś zdjątko. aha... ekipa pracuje ale na raty... czasowe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś