Dodaj do ulubionych

Glazura, terakota

IP: 62.72.120.* 14.11.03, 13:21
Kochani,
może ktos mi doradzi jakiej firmy glazure i terakote wybrac? jakie sa dobrej
jakosci?
stoje przed ogromnym dylematem, acha i gdzie w warszawie jest najlepszy wybor
tych produktow?
pozdrawiam
Fiola
Obserwuj wątek
    • kumas Re: Glazura, terakota 14.11.03, 22:17
      Zajmuję się kładzeniem glazury i terakoty więc mogę stwierdzic że większość
      oferowanych na rynku materiałów jest godna polecenia. Płytki nie róznią się już
      jedynie rozmiarem i kolorem ale również fakturą,ilością dodatków w postaci
      dekorów i listew a nawet róznymi rozmiarami produkowanymi w jednym okreslonym
      modelu. Zazwyczaj to wpływa na ich cenę , rozpiętość jest naprawdę duża. Nie
      zawsze jednak "droższe" będą lepiej wyglądać od tych "tańszych", wszystko
      zależy od dobrego pomysłu i jakości wykonania .

Co do najlepszego wyboru w Warszawie to ...jest kilka miejsc które możesz
      odwiedzić jest tam duży wybór: Bartycka, Jagielońska, TTW Opex na
      Jerozolimskich.

Pozdro.
      • Gość: drek Re: Glazura, terakota IP: *.citystrada.com 15.11.03, 20:55
        dorzuce klobucka 8 na sluzewcu, z reszta sie zgadzam
        • Gość: l Re: Glazura, terakota IP: 217.153.179.* 18.11.03, 07:17
          A może ktoś wie gdzie można kupić glazurę w pobliżu Warszawy
          • maja1000 Gdzie na Jagielońskiej? 01.12.03, 09:34
            Nie kojarzę dużego marketu na tej ulicy, w którym miejscu i jak się nazywa?
            Chyba, że chodzi o Leroy'a na Modlińskiej:-)
            • Gość: Fiolla Re: Gdzie na Jagielońskiej? IP: 62.72.120.* 01.12.03, 09:41
              Bylam w sobote na Jagielonskiej, faktycznie jest tam duzy wybor glazyry i
              terakoty
              Maj to nie jest zaden duzy market tylko 3-4 sklepy z duża iloscia plytek :))
              mieszcza sie na ulicy jagielonskiej jadac od ronda starzynskiego to za
              osrodkiem sportu
              • maja1000 Re: Gdzie na Jagielońskiej? 01.12.03, 11:13
                Gość portalu: Fiolla napisał(a):

> Bylam w sobote na Jagielonskiej, faktycznie jest tam duzy wybor glazyry i
                > terakoty
                > Maj to nie jest zaden duzy market tylko 3-4 sklepy z duża iloscia plytek :))
                > mieszcza sie na ulicy jagielonskiej jadac od ronda starzynskiego to za
                > osrodkiem sportu

... ale jadąc od Ronda w stronę Mostu Grota, gdzies bliżej FSO czy w stronę
                Pragi? Nie kojarzę niestety ośrodka sporu:-(
                • Gość: F Re: Gdzie na Jagielońskiej? IP: 62.72.120.* 02.12.03, 11:01
                  jedziesz od ronda starzynskiego w strone Pragi te sklepy znajduja sie na samym
                  poczatku Jagiellonskiej :))
                  wczorahj wlasnie w jednym z nich odbieralam gres i terakote (sklep Vives) i
                  wkurzylam sie bo jak kupowalam zapewniano mnie ze jesr=t taka ilosc gresu jak
                  ja chce a jak poszlam po odbior do magazynu to okazalo sie ze jest mniej o m2 a
                  nastepna dostawa w styczniu, super, nie?
                  ale ogolnie spory wybor ladnych materiałow
          • Gość: Klotylda Re: Glazura, terakota IP: 213.25.91.* 02.12.03, 11:08
            zależy jaki kierunek Cię interesuje. okolice Legionowa ?
            proszę:
            ja zamówiłam w sklepie na Zegrzyńskiej (chyba nr 13)w Jabłonnej niedaleko od
            kościoła, naprzeciw stacji benzynowej i tych marketów.

Wcześniej oglądałam glazurę na Bartyckiej, Jagiellońskiej, ale potem wszystko
            upatrzone sprowadzili mi w sklepie w Jabłonnej.

Kupiłam gres Paradyża - ładny i dobra jakość, glazurę Polcoloritu - piekna, do
            łazienki Tubądzin - piękny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka