Dodaj do ulubionych

do Dokiego - tfx

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 18:01
Powiedz, czy tfx można brać przez dłuższy okres czasu bez żadnych konsekwencji zdrowotnych?
Moje choróbsko z powodu którego podaję sobie tfx przestało być agresywne. Czy to możliwe żeby się cofnęło. Jestem pełna szacunku za Twoją bezinteresowną pracę na Forum i ogromną wiedzę. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: do Dokiego - tfx IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 20.01.04, 18:57
      Akurat tutaj nie zasluzylem na pochwaly, bo moja wiedza o tfx jest malutka.
      Podziele sie tym, co znalazlem.
      Nie wiem dlaczego bralas tfx, sa proby stosowania go w najrozniejszych chorobach
      jako srodek immunomodulujacy. To oryginalny produkt polski, poz Polska raczej
      nieznany i wszystkie praktycznie badania zrobiono w Polsce.

Co to jest "dluzszy okres czasu"? Dostepna literatura podaje stosowanie tfx
      przez okres do 12 miesiecy bez powazniejszych dzialan ubocznych. Preparat wydaje
      sie byc zupelnie niezle tolerowany.

Mam nadzieje, ze to troszke wyjasnia.

PZDR
      • Gość: woły Re: do Dokiego - tfx IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 19:18
        Jesteś niezastąpiony.
        Zawsze można na Ciebie liczyć.
        Tak naprawdę, to chciałam potwierdzenia. Za które serdecznie Ci dziękuję. Lekarze nazywają mnie trudnym pacjentem nie tylko ze względu na chorobę.
        Od 2 lat choruję na zespól Sjogrena. Każdy lekarz do którego zgłosiłem się proponował leki immunosupresyjne. Jakie one mają działanie uboczne nie muszę Ci mówić. Ile mnie kosztowała 2 letnia kuracja zdrowia i pieniędzy - trudno tu opisać. Dopiero pewien immunolog, zaproponował mi właśnie ten lek. Nie dość, że moje samopoczucie jest prawie doskonałe, to jeszcze mój wygląd powrócił do moich lat czterdziestych. A kilka lat temu otworzyłem sześćdziesiątkę. Aż trudno uwierzyć, że już mam tyle lat.
        Ale wracając do meritum, to działań ubocznych tfx Z E R O.
        Stawy tylko czasami wiem, że mam
        Ślinianki tylko czasami spuchnięte
        Tarczyca stoi w miejscu. Nic się nie dzieje.
        Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka