Dodaj do ulubionych

ciągle jestem senna a przede mną sesja

IP: *.4web.pl 22.01.04, 23:20
co zrobić by dobrze wykorzystać dzień?z mojej nauki rzadko coś wychodzi,bo
gdy tylko sięgam po ksiązki ogarnia mnie senosć.nie wiem co mam robić.nie
chce żłopać kawska,a wszystkie plussze itd.niewiele zmieniaja.
Obserwuj wątek
    • malgoha1 Re: ciągle jestem senna a przede mną sesja 23.01.04, 00:16
      Zrób badania krwi(anemia?)
      • Gość: stachenka Re: ciągle jestem senna a przede mną sesja IP: *.umcs.lublin.pl 23.01.04, 11:16
        tarczyca?

jeśli anemia, to niestety nic nie pomoże
        mózg nie dostaje dosyć papu i koniec
        znam ten ból z zeszłego roku
        • cal-ineczka przede mną tez.... 24.01.04, 13:23
          uszpia sie pryede wsyzstkim od gotowanzch rzeczy.
          Wiec jak pijesz kawe+ to na zimno, wiecej surowek, jablek,
          magnezu i zelaza....witaminek, i duyo wodz, polecam
          • wedrowiec2 Re: przede mną tez.... 24.01.04, 14:41
            Spozywanie gotowanych produktów nie ma nic wspólnego z przewlekłą sennością.
            Anemia, jeśli to ona jest przyczyną twojej senności, jest łatwo i szybko
            uleczalna. Zrób badania i idź do lekarza.
            • Gość: Hanka Re: przede mną tez.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.04, 19:37
              Witam Cię, doskonale Cię rozumiem i chciałabym Ci coś poradzić. Ja często zimą
              też miewałam anemię a jest wysoce prawdopodobne, że Tobie się to przytrafiło,
              bo generalnie to wiele kobiet na nią zapada. Ja w zeszłym roku skończyłam
              studia, ale pamiętam jeszcze co to znaczy sesja... Radzę Tobie zaaplikować
              sobie kurację drożdżową, która dostarcza wszystkich niezbędnych
              witamin,zwłaszcza z grupy B oraz aminokwasów bardzo korzystnych dla odżywiania
              komórek nerwowych w mózgu (działają bardzo korzystnie na pracę mózgu, podobnie
              jak orzechy). Ponadto jest to wspaniała kuracja dla cery i włosów (leczy
              trądzik oraz wszelkie wypryski skórne w ciągu 14 dni) Ja w to kiedyś nie
              uwierzyłam i przez wiele lat trułam się różnymi preparatami witaminowymi,
              naprawdę masę tego łykałam. Jakoś przemogłam się do tych drożdży. I naprawdę
              Tobie je polecam. Trzeba pół kostki świeżych drożdży zalewać w szklance gorącą
              przegotowaną wodą, po schłodzeniu (cnm.1/2 ha) wypić cnm. raz dziennie
              szklankę. To szybko wyleczy Cię z anemii a jeśli jej nie masz nie zaszkodzi.
              Poza tym jeśli masz problemy skórne to Ci je zlikwiduje. Bardzo to polecam.
              Hania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka