unaragazza 25.01.10, 12:16 Drga mi miesien pod okiem, jakby gorna czesc policzka. Przedtem to bylo oko, teraz to. Zazywam magnez, neurolog powiedzial, ze wszystko jest OK. Czy ktos sie z tym spotkal? Co to moze byc? Gdzie sie udac po porade? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labadine Re: drganie miesni okolic oka 25.01.10, 12:36 Okresowo maja to wszyscy i przejdzie samo Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: drganie miesni okolic oka 25.01.10, 16:58 Tylko ze u mnie to trwa juz 2 miesiac, wiec chyba nie przejdzie samo..:( Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: drganie miesni okolic oka 25.01.10, 17:55 U mnie trwało od listopada. Tydzień temu przeszło. Brałam magnez i też już zaczęłam się martwić. Ale przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza Re: drganie miesni okolic oka 26.01.10, 11:31 A mozesz napisac jaki magnez bralas i ile dziennie? Czy bralas jakies inne leki (np na uspokojenie?) Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: drganie miesni okolic oka 26.01.10, 17:31 Brałam tylko magnez. Na pewno to był ten , który reklamują w telewizji, że jest niby całkowicie przysfajalny. Ale nazwy to ja za bardzo nie pamiętam. Kojarząc opakowanie to chyba był to Chela- MagB6, ale na 100% pewności nie mam. Wybrałam jedno opakowanie dawkując w/g ulotki. Ale poprawa następowała bardzo powoli. A moje drgania powieki zbiegły sie z silnym stresem związanym z nauką jazdy samochodem. Teraz jak już się nie stresuje to i powieka nie drży. Co za ulga, bo doznanie bardzo nieprzyjemne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stef63 Re: gorzka czekolada 28.01.10, 21:05 Możesz spróbowac pojeśc trochę gorzkiej czekolady. Jeżeli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi, najwyżej tylko trochę przytyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: drganie miesni okolic oka 28.01.10, 21:59 kup sobie jakis preparat multiwitaminowy, drganie miesnia okolic oka to nie tylko niedobor magnezu ale tez witamin z gr. B Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: drganie miesni okolic oka 30.01.10, 19:10 unaragazza napisała: > Drga mi miesien pod okiem, jakby gorna czesc policzka. > Przedtem to bylo oko, teraz to. Zazywam magnez, neurolog powiedzial, ze > wszystko jest OK. > stosuj masaż rozgrzewający mięśni twarzy i masaż do granicy bólu tylnej cz. szyji i potylicy oprócz poziomu magnezu należy sprawdzić poziom sodu i potasu Odpowiedz Link Zgłoś